Weeping Willows

sommar gör Weeping Willows enndast tre spelningar och dessa på Mosebacketerrassen i Stockholm, en tradition som pågått sedan 2002. Som vanligt har de med sig några hemliga gäster, vilka de är får ni se på Mosebacketerrassen den 20, 21 och 28 augusti!

Historien om Weeping Willows börjar redan 1994 då bandet bildades, men den första officiella singeln med namnet ”Broken Promise Land” kom först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn, som blev en svensk popklassiker och har släppts i flera olika versioner och utgåvor sedan dess. I våras firades 20-jubileet med tre jubileumskonserter i Ericsson Globe tillsammans med Gävle Symfoniorkester under ledning av Christoffer Nobin.

 


Förra årets mest hyllade julshow är tillbaka!

Weeping Willows är bandet som levererade den såväl utsålda som kritikerrosade vintershowen "Christmas Time Has Come Tour" förra året. Enligt Aftonbladet var detta "Årets vackraste julkonsert" och nu gör man 19 spelningar från norr till söder med premiär i Luleå den 16 november.

– Vår julturné skiljer sig något från andra och betonar de allvarliga och djupare frågorna som vi påminns om i juletid. De klassiska julbudskapen passar oss väldigt bra och vi känner oss hemma både musikaliskt och tematiskt. Något vi förstått att vår publik också gillar och identifierar sig med, därför åker vi ut på turné i år igen. Det ska bli så himla roligt och vi hoppas att det här fortsätter tills vi inte kan röra oss längre…, hälsar Weeping Willows.
 
Med på turnén följer även Anders Kappelin (bas), Johan Norin (trumpet), Andreas Andersson (sax/flöjt) och Carolina Wallin Pérez (keyboard/sång).
 
Biljetterna släpps den 23 augusti klockan 10.00.

 


Kontaktuppgifter
Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Weeping Willows.

Bokning och frågor: info@blixten.se
Press: press@blixten.se
Pressbilder

 


Texten uppdaterad: 2018-08-21