Weeping Willows

I april gjorde Weeping Willows två exklusiva konserter i Göteborg och Stockholm där de spelade det kommande albumet "After Us" från början till slut. Till sommaren åker de på en omfattande turné med premiär i Örebro den 13 juni!

– Det är tre år sedan vår förra skiva släpptes, så det ska bli fint att äntligen resa ut och spela ny musik som känns extra relevant i nuet. Vi utvecklar hela tiden vårt uttryck inom vår egen musikaliska värld. Hoppas att vi ses där!, hälsar bandet. 

Weeping Willows är, som de själva beskriver det; ett tankfullt möte mellan rock, soul och country! Senaste singeln "Butterfly" visar just det och låter precis som vi vill att bandet ska låta, men den är också mer reflekterande både vad gäller texten och musiken.

– "Butterfly" handlar om mänskligheten; trots alla våra framsteg och evolutioner så vet vi inte hur man tar hand om det mest basala och viktiga sakerna som t ex klimatet, berättar bandet.

Producent är brittiska Barry Adamson (bland annat medlem i Nick Cave & The Bad Seeds och Magazine, musiker åt Iggy Pop, Mercury-nominerad, gjort filmmusik åt David Lynch och aktiv med egen, i högsta grad, filmisk musik).

 

Skrivet om Weeping Willows

"När Weeping Willows spelar sitt nya album om klimatkrisen i sin helhet är det överväldigande från början till slut."
– Aftonbladet
 

Information

Vänd dig till respektive spelställe för information om åldersgränser.
För mer information om spelningarna i Västerås, Norrköping, Stockholm och Göteborg besök vår informationssida.

 

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Weeping Willows. Observera att vi inte säljer några biljetter till konserterna, dem köper du via köplänkarna du hittar på denna sida.

Bokning och frågor: info@blixten.se
Press: press@blixten.se
Pressbilder

 


Texten uppdaterad: 2019-04-26