Förra årets mest hyllade julshow är tillbaka!

Weeping Willows är bandet som levererade den såväl utsålda som kritikerrosade vintershowen "Christmas Time Has Come Tour" förra året. Enligt Aftonbladet var detta "Årets vackraste julkonsert" och nu gör man 19 spelningar från norr till söder med premiär i Luleå den 16 november. 

– Vår julturné skiljer sig något från andra och betonar de allvarliga och djupare frågorna som vi påminns om i juletid. De klassiska julbudskapen passar oss väldigt bra och vi känner oss hemma både musikaliskt och tematiskt. Något vi förstått att vår publik också gillar och identifierar sig med, därför åker vi ut på turné i år igen. Det ska bli så himla roligt och vi hoppas att det här fortsätter tills vi inte kan röra oss längre…, hälsar Weeping Willows.
 
Med på turnén följer även Anders Kappelin (bas), Johan Norin (trumpet), Andreas Andersson (sax/flöjt) och Carolina Wallin Pérez (keyboard/sång).

Uppdatering 2018-09-06
Biljetterna till Weeping Willows traditionsenliga julturné släpptes för ett par veckor sedan och närmar sig slutsålt i flertalet städer. Nu släpps biljetterna till nya datum i Göteborg och Stockholm. Dessutom adderas Trollhättan till turnéplanen.

 


Information gällande The Theatre i Göteborg
På The Theatre finns ett antal menyer att välja mellan, mer information om dessa: https://gothiatowers.com/show/weeping-willows/#biljetter
Frågor och svar: https://gothiatowers.com/show/weeping-willows/#fragor
Åldersgräns: 18 år, 13 år med målsman.


Kontaktuppgifter
Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Weeping Willows. Observera att vi inte säljer några biljetter till konserterna, dem köper du via köplänkarna du hittar på denna sida.

Bokning och frågor: info@blixten.se
Press: press@blixten.se
Pressbilder

 


Texten uppdaterad: 2018-08-30