Weeping Willows

Fotografiska, Stockholm

Weeping Willows live på Fotografiska i Stockholm

I februari 2021 flyttar Weeping Willows in i Fotografiskas Restaurang där de bjuder på en intim och exklusiv spelning inför ett begränsat antal personer. Givetvis ingår en klimatsmart trerätters signerad kocken Paul Svensson.

Det ska bli jätteroligt att spela live igen! Kontrasten mellan att stå på de stora scenerna med flera tusen i publiken, till att ha mycket färre personer framför sig och att spela fyra dagar i rad kräver lite variation i låtlistan. Men efter 10 skivor har vi ju en del låtar att välja mellan så det kommer garanterat bli en unik, personlig, nära och intim upplevelse, hälsar Weeping Willows

Fotografiskas restaurang drivs på ett lika passionerat sätt gällande sin matfilosofi som Weeping Willows frontman Magnus Carlson för sitt miljöengagemang. Detta skapar möjligheten för oss att för första gången få presentera en 100% helhetsupplevelse där alla sinnen får smaka på resursklokhet och framtidstro. Måltiden kommer att vara föränderlig utifrån säsong, råvaror och innovationer. Fotografiskas växtbaserade kök tar i vanlig ordning avstamp från växtriket där vi letar fram det bästa naturen har att erbjuda just för stunden och kryddar med rikedomarna från djurriket för att optimera utifrån vår framtid och planet. Att allt kommer att användas på hela råvaran och gärna en gång till goes without saying.

-

Konserterna genomförs i linje med Folkhälsomyndighetens regler, riktlinjer och rekommendationer. Bland annat genom att skapa ett flöde för att undvika köer, endast erbjuda bordsservering med ca 1 m mellan varje bord, handsprit utställt på dessa samt endast tillåta samma sällskap vid ett bord. Skyltar kommer sättas upp som uppmanar alla att hålla avstånd. Idag är max antal gäster 50 st.
Meddela ev. allergier/specialkost till biljett@blixten.se senast 2 veckor innan evenemanget. Glöm inte att uppge bokningsnummer.

Kort om Weeping Willows

Historien om Weeping Willows började redan 1994 då bandet bildades. Den första officiella singeln, med namnet ”Broken Promise Land”, gavs dock ut först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn och numera är det en svensk popklassiker som har släppts i flera olika versioner och utgåvor. Idag är Weeping Willows ett av Sveriges mest rutinerade, etablerade och folkkära popband.

I mars förra året kom Weeping Willows tionde och Grammisnominerade studioalbum ”After Us”, som hyllades unisont av Sveriges journalistkår. Med nytt album i bagaget var bandet ute på en omfattande turné både under sommaren och hösten. Vintern ägnades åt ”Christmas Time Has Come Tour”, för femte året i ordningen. Weeping Willows plats på den svenska livescenen är helt enkelt självklar!

Nyheter

Fler nyheter
02 okt 2020

Weeping Willows live på Fotografiska i Stockholm den 4-7 november

Mellan den 4-7 november flyttar Weeping Willows in i Fotografiskas Restaurang där de bjuder på en intim och exklusiv spelning inför ett begränsat antal personer....

31 jan 2020

Weeping Willows gör exklusiva spelningar i sommar

I slutet av sommaren gör Weeping Willows ett fåtal utvalda spelningar runt om i landet där de besöker Kalmar, Båstad och Katrineholm. Dessutom har de fått äran...

21 aug 2019

Weeping Willows på vinterturné för femte gången!

Weeping Willows gör det igen! I vinter är det dags för succén "Christmas Time Has Come Tour” att åka på turné för femte gången. Aftonbladet har beskrivit konceptet...

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Weeping Willows. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.