Festivalsommaren tillhör Veronica Maggio!

Veronica Maggio är tillbaka. Om två veckor släpps nya singeln ”Kurt Cobain” och den 28 juni inleder hon en festivalturné på Kirunafestivalen. Därefter fortsätter resan vidare ut i landet där hon besöker Skellefteå, Helsingborg, Karlskrona, Gotland, Norrköping, Östersund och Arvika. Även Norge och Finland finns med i turnéplanen. Grattis alla musikälskare!

– Förra sommaren var hemsk. Vi gjorde bara ett par spelningar. I sommar tänkte jag ta igen det med en riktig turné. Längtar redan ihjäl mig efter att få spela ny musik i sommarnatten med bandet!, hälsar Veronica.

Veronica har sedan debuten 2006 höjts till skyarna av journalister och fans, vunnit alla priser som går att vinna (flera gånger om till och med) och nått otroliga kommersiella framgångar med sina fem kritikerrosade album. Hon är utan tvekan en av Sveriges absolut största artister och det är ingen hemlighet att hon är vårt lands livedrottning. 

”Kurt Cobain” släpps den 22 mars och är den första singeln från det kommande albumet som delas upp - med den första halvan innan den stundande sommaren och hela albumet till hösten. 

Den 28 juni inleder Veronica sin sommarturné i Kiruna, därefter åker turnébussen vidare ut i Sverige men även förbi både Norge och Finland.

 

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Veronica Maggio. Biljetter till konserter köper du via länkarna på denna sida.

Bokning och frågor: info@blixten.se
Press: press@blixten.se
Pressbilder

 


Texten uppdaterad: 2019-03-08