Veronica Maggio sitter säker på toppen

Veronica Maggio har gjort segertåg genom Skandinavien, med sitt senaste album "Den första är alltid gratis". Den prisbelönta artisten har besökt allt från nöjesparker till Dalhalla, både solo och med festivalen Let's Spend The Night Together. Fem (!) unika albumgig på Mosebacketerrassen kröner Maggios sommar 2017.

 

Veronica Maggios femte album "Den första är alltid gratis" släpptes i maj 2016 och innehöll bland annat de guldsäljande singlarna "Den första är alltid gratis", "Vi mot världen" och "Dom sa!”.

Därefter följde en bejublad livesommar som kulminerade i en magisk spelning på Stockholm Stadion med över 20 000 fans i publiken. Konserten gästades av Håkan Hellström, Eva Dahlgren, Markus Krunegård samt Petter Winnberg från Amason och hyllades stort i media.

Att Veronica Maggio är Sveriges livedrottning är ingen hemlighet. I oktober 2016 gjorde Veronica Maggio livedebut i USA, på festivalen "Stockholm, CA" i Los Angeles. 2017 inleddes med en utsåld klubbturné i Norge och på Gröna Lund kickade den 20 kvällar långa sommarturnén igång. Där ingick bland annat en konsert i det mäktiga kalkbrottet Dalhalla i Rättvik, på Roots Festival i Norge – och en turnerande festival med Weeping Willows och Hurula under namnet Let’s Spend The Night Together.

Veronica Maggio: ”Utsikten krossar!”

Mosebacketerrassen i Stockholm har blivit spelplats då Maggio velat göra något unikt för fansen, fem kvällar i rad (23-27 augusti) i Stockholm! Konceptet är album i sin helhet – ett per kväll – inklusive hemliga gäster som spelat roll för karriären. 1+1, helt enkelt.

– Utsikten från Mosebackes terrass krossar all annan utsikt i hela Sverige! Det finns liksom inget bättre ställe att befinna sig på en sensommarkväll i augusti. När vi spelade in första skivan, ”Vatten och bröd”, var jag ofta där på sommarklubb och hoppades innerligt att vi skulle få spela där. I sommar gör vi det FEM gånger. Inte en enda låt slipper undan! sa en peppad Veronica Maggio inför den unika konsertserien.

Åldersgräns för konserterna på Mosebacke:
18 år. I målsmans sällskap gäller 13-årsgräns. Målsman innebär förälder eller laglig förmyndare.

 

Texten uppdaterad: 2017-08-21


Pressröster om Veronica Maggio live:

Expressen, 4 av 5

"grandios succé"

Aftonbladet, 4 av 5

"testade arenavingarna och landade som en vinnare"

Gaffa, 5 av 6

"Historiskt ända in i kökskaklet"

Dagens Nyheter, 4 av 5

"bevisade övertygande att även mollackord kan explodera"

SVD

"En popstjärna ut i fingerspetsarna"

TT

"ett minne för livet"

Folkbladet

"Veronica Maggio är Bråvalla Festivalen 2016"

GP

"Hanterar en fullödig konserts alla känslolägen"

Sydsvenskan

"En oväntad, ovanlig och imponerande spelning med en musiker som har rytmen under naglarna"

Nerikes Allehanda

"Hon gav oss det bästa och vi kommer att ha det kvar länge, länge"