Stor

Stockholmsrapparen Stor, eller Ulises Infante Azocar som det står i passet, är en av de största och viktigaste ikonerna från den nya svenska hiphop-vågen som svept över Sverige under 10-talet.

Debutalbumet “Nya skolans ledare” var hans stora genombrott som belönade honom med pris i kategorin Årets hiphop/soul på P3 Guld-galan 2010. 2013 släpptes uppföljaren "Shere Khaan XIII" med platinasingeln “Stolthet” samt guldsingeln “Rom & Kush”. Albumet tilldelades priset för Årets hiphop/soul på Grammisgalan 2013. Han har också som gäst berikat låtar från hiphop-kollegor som Labyrint, Mack Beats, Ison & Fille, Petter, Aleks med flera. Som en av pelarna i Redline-familjen har Stor även varit med och fört fram nya talanger så som Linda Pira och Dani M.

2017 släppte Stor sina omtalade singlar “Svartskallar” och ”Vägen hem” med Seinabo Sey, samt singeln”Torka dina tårar” med Cherrie. Och förra sommaren kom hans tredje kritikerrosade album ”Under Broarna”, som blev nominerad till Årets Hiphop på P3 Guld och till Grammis i hela fem kategorier.

I höst är Stor med i Tv4 "Så mycket bättre". 


Kontaktuppgifter
Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Stor.

Bokning eller frågor: info@blixten.se
Press: press@blixten.se


Texten uppdaterad: 2018-08-27