Plura tar över Strandvägen 1 och gör 20 konserter i oktober

Med start den 2 oktober tar ingen mindre än Plura över livescenen på Strandvägen 1 i Stockholm och gör totalt 20 spelningar under oktober månad. Det bjuds fem spelningar i veckan, tisdag till lördag.

Med sin snart 40-åriga karriär bakom sig är Plura en av våra mest folkkära artister.  På Strandvägen 1 bjuder Plura på en mix av olika kvällar, akustiskt eller med band, och med små överraskningar på scen i form av gästande vänner.  

– Jag och hela bandet ser fram emot att komma till Strandvägen 1 i oktober. Jag har ju stått på de flesta scener runt om i landet och här kommer nu en för mig ny och outforskad mark. Oerhört inspirerande, säger Plura. Det kommer hemliga gäster, det blir kära återseenden, tårar och skratt. Kort sagt ingen kväll blir den andre lik.

Under musikmånaden serveras dessutom en specialkomponerad meny av Plura, där vi får möjlighet att prova några av hans personliga kulinariska favoriter.

– På en fest i Gamla Stan eller stranden på Kreta, just då det första långa förhållandet tog slut. Under alla år har du gjort oss sällskap, alltid nära, alldeles för högt i bilen eller i lurarna, på avstånd igenom sorlet ifrån köket på en sen efterfest. Det känns stort att få bjud in dig till Strandvägen, hälsar Pelle Lydmar. Tack Plura, för att du förgyller livet!

Strandvägen 1 har tidigare gästats av bland andra Blacknuss, Eric Gadd, Petter och Daniel Adams-Ray.  

Plura spelar tisdag – lördag, från tisdag 2 oktober till avslutningen lördag 27 oktober. Det är fri entré, men enligt principen först till kvarn. Bordsbokning rekommenderas för att vara garanterad plats.  

Mer information om de olika kvällarna, gäster och tider publiceras löpande: https://www.facebook.com/Strandvagen1/

 


Kontaktuppgifter
Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Plura. Observera att vi inte säljer några biljetter till konserterna, dem köper du via köplänkarna du hittar på denna sida.

Bokning och frågor: info@blixten.se
Press: press@blixten.se
Pressbilder

 


Texten uppdaterad: 2018-09-10