OIAM

Hiphop-kollektivet OIAM (One In A Million) består av de tre rapparna Adam Kanyama, Gedz och Samboii. I november 2014 släpptes deras hitsingel "Avundsjuka” som har över tio miljoner lyssningar på Spotify. Singeln följdes upp av deras första EP "Lyxproblem” och singlarna "Speciell" och "Trakten". Just nu jobbar de med nytt material.

Om OIAM:

Adam Kanyama
Adam Kanyama slog igenom med ep:n ”Jag Mot Världen” (2014) och har kallats "svensk hiphops framtid” av Timbuktu. Hans låtar "A till A”, "På riktigt”, "Bara för inatt” och "The Golden Child” har sammanlagt flera miljoner lyssningar på Spotify. 2016 släppte Adam Kanyama låtarna "Medan vi lever" och "Molly".

Samboii
Med sin karaktäristiska hesa röst, säregna flow och energiska attityd har Samboii gjort sig ett namn på scenen. Han uppmärksammades för mixtapet "Bland djur & betong” (2013) och förortshyllningen "Västerortsstil". I början av 2015 var Samboii med i TV4-programmet "Lyckliga gatan" och släppte låten "Moviestar" som på bara två veckor fick över 700 000 lyssningar på Spotify. Under 2016 har han bland annat släppt låtarna "Drank and Drugs", "Som jag vill" och "Sofia".

Gedz

Gedz har både som soloartist och tillsammans med OIAM visat sin styrka som rappare och låtskrivare. Han har bland annat släppt singlarna ”Ny dag” med Malcolm B (2012), "Ni vet vem” (2014) och ”Fötterna på jorden” (2014).