Melodifestivalen 2019

I år besöker musikfesten Göteborg, Malmö, Leksand, Lidköping, Nyköping och Stockholm. Matinéföreställningarna på lördagarna blir en fest för barnfamiljen, fredagarnas genrep är bästa sättet att se bidragen först av alla och att få uppleva själva TV-sändningen och folkfesten på plats i arenan är något alldeles speciellt.

För den som vill ha något extra finns VIP-paket. Stjärnpaketet som bland annat inkluderar Early Entry till arenan och säkrar de allra bästa platserna längst framme vid scenen. På Friends Arena finns Green Room-paketet med platser på de eftertraktade raderna kring Green Room.

När Melodifestivalen 2019 åker ut på turné är det dessa städer som i nämnd ordning får besök: Göteborg, Malmö, Leksand, Lidköping, Nyköping och Stockholm.

OBS! Biljetterna säljs ENDAST via Ticketmaster. Ticketmaster.se eller tel: 077-170 70 70. 
(handikapplatser bokas endast via telefon).

 

Information

 

Maxantal
Max 6 biljetter/kund till Deltävlingarna, Andra Chansen och Finalen.
Överskrids detta antal, eller om falska kunduppgifter uppges, förbehåller vi oss rätten att utan förvarning makulera dessa bokningar.
Till repen finns det ingen begränsning.

Hålltider
Fredag
17.00 Insläpp, Melodifestivalturnéns sponsorer bjuder på olika upplevelser i foajén.
18.20 Förfest med musik
18.45 Alla ska sitta på sina platser
19.00 Start
20.30 Slut

Lördag matiné
13.00 Insläpp, Melodifestivalturnéns sponsorer bjuder på olika upplevelser i foajén.
14.00 Start
15.30 Slut

Lördag sändning
18.00 Insläpp, Melodifestivalturnéns sponsorer bjuder på olika upplevelser i foajén.
19.20 Förfest med musik
19.45 Alla ska sitta på sina platser
20.00 Start
21.30 Slut

På Friends pågår det 2 timmar ist för 1,5, så där blir det senare sluttider.

Obs! Tiderna kan ändras, håll dig uppdaterad via appen Melfest Live.
Via appen får du följa hela turnén på nära håll, se exklusiva artistklipp från backstage och ta del av erbjudanden från våra sponsorer. Melfest Live finns att ladda ner kostnadsfritt på Google Play eller Appstore.

Åldersgräns
Barn är hjärtligt välkomna till Melodifestivalen. Alla, oavsett ålder, behöver en giltig biljett. På repetitionerna har vi barnpriser (gäller upp tom 11 år).

Byten/Återköp
Det är inte tillåtet att byta eller lämna tillbaka betalda biljetter.

Andrahandsförsäljning
Det finns tyvärr en del företag som har som affärsidé att sälja biljetter vidare i andra hand och lägga på rejält på priset. Detta tar vi helt avstånd ifrån. Det finns inga garantier att biljetterna är äkta. Har tyvärr varit med om många gånger att de som köpt biljetter i andra hand blivit stoppade i dörren för att biljetterna inte är makulerade eller uppkopierade och sålda till flera sällskap. Ofta är platserna inte heller tillsammans utan på spridda platser. Vi kan inte kontrollera äktheten i förväg.

Handikapplatser
Handikapplatser köps via Ticketmasters contact center; 077-170 70 70. En ledsagare går med gratis på samma biljett (Gäller endast på handikappsektionen). Pga utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på anvisad sektion.

Övrigt
Detta är en TV-produktion, vilket innebär att kameror, fotografer, kablar och annan teknisk utrustning finns inom synfältet från samtliga platser i arenan.

 


Texten uppdaterad 2018-10-31