Mariette firar 10 år på Kulturhuset Najaden i Halmstad!

Den 2 november är det 10 år sedan Mariette släppte sitt första album "In This Skin" på det egna skivbolaget Solid Union. Det indiepop- och singer-songwriterinfluerade albumet firades med releasefest på nybyggda Halmstad stadsbibliotek. Nu är det dags att fira igen och denna gången också i Halmstad.

- Jag bor i Stockholm, men västkusten är hem. Det var ju i Halmstad allt började! Men jag har även spenderat mycket tid i Malmö och Göteborg, och alla småstäder däremellan, och det känns helt rätt att återvända till rötterna med den här konserten.

Konserten äger rum den 2 november på nya Kulturhuset Najaden i Halmstad.

- Konserthallen sägs vara något utöver det vanliga, med hypermodernt ljudsystem som känns extra spännande. Och här på västkusten är det så många som stått bakom mig i det jag gör och den jag är, många som framförallt har hejat fram mig i stora tv-sammanhang och gillat min musik. Detta är jag evigt tacksam för och jag känner mig alltid välkommen hem. Nu vill jag att publiken ska känna sig välkomna "hem till mig" på Kulturhuset Najaden!

 


Kontaktuppgifter
Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Mariette. Observera att vi inte säljer några biljetter till konserterna, dem köper du via köplänkarna du hittar på denna sida.

Bokning eller frågor: info@blixten.se
Press: press@blixten.se
Pressbilder

 


Texten uppdaterad: 2018-09-05