MADCON - NORDIC TOUR

Succégruppen Madcon ligger bakom hits som "Keep My Cool" och succén "Don’t Worry” som har över 140 miljoner spelningar på Spotify. I november 2016 kom även nya låten "Don't Stop Loving Me".

Flera andra Europeiska länder har hyllat den norska duon och sommaren kommer att fyllas med festivaler både i Norge och utomlands. Duon har ett gediget live-rykte och en exceptionellt starkt historia av att leverera hits så publiken kommer verkligen att få uppleva något utöver det vanliga.

Madcon blev kända i början av 2000-talet när de debuterade med albumet "It’s All a Madcon" som också belönades med en norsk Grammis. År 2007 kom deras stora genombrott med singeln "Beggin" – en gammal Frankie Valli klassiker i ny skepnad som sålde sex gånger platina. Uppföljningsalbumet "So Dark The Con Of Man" sålde dubbel platina och vann även två norska Grammisar. Sedan gick det lavinartat framåt med "An InCONvenient Truth" och singeln "Liar" som erhöll ytterligare Grammisar. 2010 höll de ett bejublat framträdande på Eurovisionfinalen med låten "Glow". Låten toppade sedan listorna i Norge och runt om i Europa. 2013 släppte bandet albumet "Icon" som gästades av flera internationella stjärnor som Kelly Rowland, Snoop Dogg och Rick Ross. Videon till singeln "One Life" med Kelly Rowland har över 16 miljoner visningar på YouTube.

Sedan dess har Madcon fortsatt succén och är ständigt lika aktuella, bland annat med hitsingeln "Don’t Worry".