Arkiv: Let's Spend The Night Together - en sommarkväll deluxe!

Under sommaren 2017 spelade Veronica Maggio, Weeping Willows och Hurula ihop i ett nytt, resande festivalkoncept. Städerna som fick besök av det lyxiga turnésällskapet var Göteborg, Uppsala och Linköping!

Let's Spend The Night Together lät den svenska sommarpubliken uppleva en helkväll tillsammans med Veronica Maggio, Weeping Willows och Hurula. I Uppsala stod även Moneybrother och Linnea Henriksson på scenen – och i Linköping var det åter Moneybrother som hakade på - såväl som det lokala stjärnskottet Donika Nimani! Let’s Spend The Night Together hade världspremiär den 7 juli 2017.

Veronica Maggio är en av Sveriges mest prisbelönta artister med sina fem Grammis, två P3 Guld, tre Rockbjörnen, tre Gaffa-priser och fem album i bagaget. Hennes senaste album "Den första är alltid gratis" släpptes i maj 2016 och innehåller bland annat de guldsäljande singlarna "Den första är alltid gratis", "Vi mot världen" och "Dom sa!”. Därefter genomförde Veronica en bejublad sommar- och höstturné i Sverige, följt av en utsåld klubbturné i Norge i början av 2017 och en succésommar i Sverige, Norge och Danmark.

Weeping Willows firar i år 20 år med albumet ”Broken Promise Land”, men det är med senaste plattan ”Tomorrow Became Today” i bagaget som de åkte på sommarturné. Albumet har mixats av Michael Ilbert (Thåström) i den legendariska Hansastudion, producerats av Magnus Frykberg samt innehåller bland annat långköraren ”My Love Is Not Bind” som legat hela 46 veckor på Svensktoppen.

Hurula är det svenska punkarvets mest självklara fanbärare. Solodebuten ”Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för” slog ner som en pop-punkig bomb 2014 och hyllades av såväl kritiker som publik. Hurula nominerades till Guldmicken och Årets Pop på P3 Guld samt som Årets nykomling och Årets Rock på Grammisgalan. Hösten 2016 kom uppföljaren "Vapen till dom hopplösa”, som även den grammisnominerades, och följdes av en lång höstturné som har fortsatt under vår och sommar 2017. Hurula gjorde även ett bejublat framträdande på P3 Guldgalan i början av 2017.