GES

 
Lust. Det är vad allting egentligen handlar om. Lust att spela och sjunga tillsammans, lust att plocka fram de där låtarna som bara ligger och väntar och ber om att få flyga igen. Lust att tillbringa några magiska sommardygn på Öland och såklart den största lusten av dem alla – att få möta publiken i Borgholms Slottsruin.
 
Det var så det kändes innan vi den 19 juli i somras räknade in "Sångerna om sommaren" för första gången på fjorton år. Vi fick vara med om sex magiska kvällar i ruinen och sen var det över. Slut. Ridå. Tystnad.
 
Folk som inte var där har frågat hur det var och ett svar som ligger nära till hands är: Det var som att ha en godisskål med bara favoriter i! En fantastisk publik, en ljuvlig spelplats, ett underbart band, en fantasifull produktion och en låtlista som bara svämmade över av spelsug.
 
När sommaren 2017 var över så träffades vi en kväll och åt middag:
– Vad fort det gick, sa Orup och vi andra nickade.
– Vad kul det var, sa Anders och alla runt bordet höll med
– Vi kanske kan göra det igen nån dag, sa Niklas och ingen sa emot.
 
Och här är vi nu och ser med glädje fram emot en turnésommar där vi får chansen att möta alla som av olika skäl inte hade möjlighet att ta sig till Öland.
Det handlar fortfarande om lust och nu är den om möjligt ännu större.
 
Vi ges i sommar!
 
Anders Glenmark
Thomas "Orup" Eriksson
Niklas Strömstedt 

 

Konsertinformation 

Biljettbokning
Telefonbokning: 0455-619700. Handikappanpassad plats kan endast bokas via telefon.
Har du frågor om din bokning kontakta Nortic, support@nortic.se eller tfn. 0455-619700. Öppettider: mån-fre 7-21, lör-sön 9-15

Konsertinfo
Insläpp 18.00. Avvikande orter förekommer, se information på din biljett.

Åldersgräns 18år. Barn och ungdomar under 18år får gå in i målsmans sällskap. Rekommenderad åldersgräns 13 år. Barn under 13 år går in gratis på målsmans biljett (gäller endast ståplats, gäller ej i Rättvik). Vi rekommenderar att alla barn bär hörselskydd.

Försäljning
Det kommer finnas mat och dryck som exempelvis öl/vin/alkoholfritt till försäljning på området.

Värt att veta
Stol, sittpallar och campingstolar får inte tas med i Rättvik, Vadstena, Borgholm, Falkenberg, Båstad, Göteborg, Malmö och Stockholm. På övriga orter går det bra, platserna är då inom begränsat område. Husdjur lämnas hemma.