Flora Cash förband till Miss Li i Göteborg och Stockholm

Den svensk-amerikanska duon Flora Cash har hyllats av Noisey US, NYLON, Earmilk och nominerats till två Gaffa-priser för Årets svenska nykomling och Årets svenska artist. Nu har Miss Li bjudit in Cole och Sphresa till sina konserter i Göteborg och Stockholm, för att inleda båda kvällarna. Den 6 april spelar duon på Pustervik och den 7 april på Kägelbanan.

Flora Cash är en svensk/amerikansk duo som är på väg att slå igenom på allvar.

I början av 2016 släpptes minialbumet "Can Summer Love Last Forever" och följdes upp av flertalet showcases både här hemma och i USA. De har nominerats till Årets svenska nykomling och Årets svenska artist av Gaffa och har med med singeln "Sadness Is Taking Over" haft flertalet besök på inflytelserika Hype Machines topp-20-lista.

Hyllningarna har sträckt sig från The Line of Best Fit, Indie Shuffle, Noisey US, Paste, The Music Ninja, Earmilk, Interview Magazine, NYLON, till här hemma där de spelat live hos Musikguiden i P3, intervjuats av P5 Stockholm och premiärspelats hos Festivalrykten.

Just nu är Flora Cash aktuella med singeln "Nothing Lasts Forever (And It's Fine)" och senare i vår kommer duons första fullängdsalbum. Den 6 april agerar Flora Cash förband till Miss Li på Pustervik i Göteborg och den 7 april gästar de på Kägelbanan i Stockholm.

Texten uppdaterades 2017-03-06.