Daniel Sloss - Really...?!

Skotska Standup-stjärnan Daniel Sloss besökte Sverige och Nalen i Stockholm den 8 november 2015 med showen "Really…?!". Support var Kai Humphries och Nisse Hallberg,

Daniel Sloss är en av de hetaste komikerna i Storbritannien på 2010-talet. Den unga skotten har turnerat över hela världen, uppträtt fyra gånger på "Late Night with Conan O’Brien" och kallats för "inget annat än hysterisk" (Sunday Express), "briljant" (Mail Sunday) och "ostoppbar" (Telegraph).  Han blev som tonåring yngst någonsin att köra en hel säsong solo på London West End, har de senaste åren lockat publik på 10 000 personer till sina uppträdanden på humorfestivalen Fringe i Edinburgh och gjort succé runt om i Europa.

Daniel Sloss har gjort sig känd för sin fingertoppskänsla och säkra leverans av sina skämt och kallas redan vid 24 års ålder för "standup-veteran” (Herald Scotland). Han tar gärna upp kontroversiella ämnen och har retat upp konservativa krafter med sina skämt om religion eller hur det skulle vara om män hade mens. Inflikade bland de vassa skämten finns dessutom ofta tänkvärda idéer om samhällets absurditeter.

Pressröster om Daniel Sloss
"Genuinely funny!"
/Time Out

"Meteroric… Has them rolling in the aisles"
/Scotsman

"Nothing short of hysterical… A stunning show"
/Sunday Express

"Funny, intelligent and charming"
/Edinburgh Evening News

"A star in the making… Unstoppable!"
/Telegraph

"Brilliant"
/Mail on Sunday