BONBON x YRA

BONBON x YRA är en rap/-och sångduo från kollektivet BO$$$A GANG/all girls squad baserad i Stockholm. I december 2017 släppte duon debutsingeln ”WYA (Where You At)”, producerad av DRE4MIE. ”WYA” tog sig in på spellistor så som Spotifys New Music Friday Sverige och Norge, Viral Topp 50 Sverige, Norska Flammer samt uppmärksammades av bland andra PSL, Gaffa, East FM och P3.

Rapduon som kallar sin musik för punk trap säger att deras musik handlar om att de inte tar någon skit eller i deras ord ’no fucks given’. Nu i somras kontaktade dem Emmaboda Festival och erbjöd sig att spela gratis, men fick inget svar så de löste det själva genom att gästa huvudakter varje kväll, bland annat etablerade Trainspotters.

Tidigare i år hamnade dem i en dispyt med HOV1 fans när de via sociala medier spelade ett dryckesspel där de gick igenom HOV1 texter. Spelet utgick sig på att dricka varje gång det lades ett dålig rim - gissa vad resultatet blev.. Den här leken som avslutades med att dem skrek att de hatade HOV1 fick deras trogna fans att rasa och snabbt fick BONBON x YRAs sociala medier ilskna kommentarer.

Den 8e september släpper dem låten ”Går om” med en tillhörande musikvideo som de själva har spelat in, klippt och redigerat med hjälp en iPhone.

 

Kontaktinformation

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka BONBON x YRA. Biljetter till konserter köper du via köplänkarna på denna sida. 

Bokning och frågor: info@blixten.se
Press: press@blixten.se

 


Texten uppdaterad: 2018-10-01