Andreas Lundstedt på sommarturné med "Disco undressed"

I sommar framför han sina egna favoritlåtar live, och discohits speciellt, då han är på turné med Andy Pfeiler och Magnus Almqvist. Biljetterna till "Disco undressed" finns ute nu!

- Mitt discohjärta bultar och jag längtar att få komma ut och träffa publiken igen, denna gång som soloartist! Är så stolt över mitt nya koncept "Disco undressed" tillsammans med dom fantastiska musikerna Andy Pfeiler och Magnus Almqvist. Jag tror detta kommer bli en av sommarens svängigaste konserter, hoppas vi ses!, hälsar Andreas.

Sveriges discokung Andreas Lundstedt började sin karriär i gruppen Stage Four - tillsammans med Peter Jöback, Lizette Pålsson och Lisa Nilsson. Men det är från gruppen Alcazar vi känner honom allra bäst, och från Melodifestivalen, där han medverkat vid nio tillfällen, på alla möjliga olika sätt.

Alcazar bildade Andreas 1998 tillsammans med vännerna Tess Merkel och Annika Kjærgaard, samt Magnus Carlsson. Gruppen kom att få stora framgångar med flera internationella radiohits under 2000-talet. Från 2007 bestod Alcazar av Andreas, Tess och Lina Hedlund. Under 2018 firade de 20 år med en omfattande höstturné som avslutades på självaste nyårsafton då de gjorde sin allra sista konsert tillsammans. 

Under 2018 såg vi även Andreas Lundstedt som programledare i I will survive på SVT och i nu vår visade han upp sin mångfald som artist i TV-programmet Stjärnornas stjärna på TV4.

I sommar är det dags för Andreas att möta publiken live igen, då tillsammans med Andy Pfeiler och Magnus Almqvist, där de bjuder på låtar, och discohits speciellt, som ligger Lundstedt varmt om hjärtat. Turnén går under det lekfulla namnet "Disco undressed".

Den 25 maj kickar turnén igång i Stockholm och fortsätter sedan vidare ut i landet.

 

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Andreas Lundstedt.

Bokning och frågor: info@blixten.se
Press: press@blixten.se
Pressbilder

 


Texten uppdaterad: 2019-04-30