Tomas Andersson Wij

Tomas Andersson Wij och Jonathan Johansson turnerar ihop.

Tomas Andersson Wij och Jonathan Johansson går långt tillbaka. Tomas farfar och Jonathans morfar var resande predikanter från Jämtland och bästa vänner. Deras barnbarn blev två av Sveriges mest uppmärksammade artister och textförfattare. Kyrkans gamla sånger, som båda artisterna fick med modersmjölken, ekar i deras popmusik och ger den en omisskännlig nerv. 

Under 2020 har de släppt varsitt hyllat album, men de planerade turnéerna stoppades av pandemin. Så i sommar kommer det nya materialet att spelas live för första gången. Idén är att tillsammans med några gitarrer och Andreaz Hedén på keyboards klä av de ofta storslagna låtarna, göra favoriter ur varandras kataloger och samtala på scen. 

Sex exklusiva konserter är inbokade, med start i Borgholm den 19 juli. 

Tomas Andersson Wijs turné flyttas till hösten 2021

Vi är, i enlighet med regeringens förbud mot offentliga evenemang för fler än 8 personer på grund av COVID-19, tyvärr tvungna att flytta vårens konserter med Tomas Andersson Wij till hösten 2021. Alla biljettköpare blir kontaktade av respektive arrangör via e-post.

Tomas Andersson Wij hälsar:
– Det jag längtar efter allra mest nu är att få komma ut och spela. Jag saknar publiken. Jag saknar till och med vägkrogarna. Ett så här långt uppehåll från scenen har jag aldrig haft och jag kommer aldrig mer att ta den för given.

Information till dig som har biljett till Slagthuset i Malmö
Nytt datum: 12/11 2021
NY SPELPLATS: Palladium, Malmö

* Om du kan gå på det nya datumet behöver du inte göra någonting! Efter den 15/2 kommer vi att skicka ut nya biljetter med likvärdiga platser på Palladium till dig.
* Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa dina biljetter (exkl. serviceavgift). Gör då en återbetalningsansökan senast den 15/2 2021 genom att klicka här. Mer information om hur återköpet går till finns på länken. Återbetalningsansökan kan endast göras via denna länk. OBS: om du har köpt biljetter via ett biljettombud och vill återlösa dem så behöver du skicka in dina bankuppgifter till Ticketmaster för en manuell återbetalning. Skicka in bankuppgifterna via detta kontaktformulär (välj ämnesområde ”Bankuppgifter”).

Information till dig som har biljett till Cirkus i Stockholm
Nytt datum: 7/12 2021

* Om du kan gå på det nya datumet behöver du inte göra någonting! Din biljett gäller då istället, och du har samma plats.
* Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa dina biljetter (exkl. serviceavgift). Du kontaktar då Cirkus biljettkassa på biljettkassan@cirkus.se senast den 15/2 2021. Tänk på att skriva med ditt ordernummer.

Mer om Tomas Andersson Wij

I över 20 år har Tomas Andersson Wij turnerat och byggt en publik. Långsamt har hans röst, sånger och mellansnack tagit sig in i svenskarna. Många fick upp ögonen för hans fina kombination av förtätat allvar och varm humor genom SVT-serien Tomas Andersson Wij spelar med och senare Så mycket bättre (som resulterade i Svensktopp-hiten ”När solen färgar juninatten”). Efter ett spelledigt år är det dags för TAW att ge sig ut på vägarna igen. Med sig har han ett nytt album, ”Högre än händerna når”, och ett helt nytt band. Tomas kommer att blanda låtar från nya skivan med flera av hans folkkära klassiker.

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Tomas Andersson Wij. Observera att vi inte säljer några biljetter till konserterna, dem köper du via köplänkarna du hittar på denna sida.