Humorgruppen Stallet presenterar en måndagsklubb med gäster – En föreställning om flockbeteende

Den hyllade humorgruppen Stallet – senast aktuella med TV-serierna "Trettiplus" och "Alla hästar hemma" –  arrangerar en måndagsklubb på Rival i Stockholm i vår. Under åtta måndagskvällar, mellan den 11 mars och  6 maj, framför de en föreställning om flockbeteende där även ett antal gäster kommer ansluta till flocken. För regin står Sissela Kyle.

I Stallet står de noggrant framavlade löparna Elin Thomasdotter Extor, Linn Mannheimer, Isabella Posse Boquist, Isabelle Riddez och Anni Tuikka. 

Stallets medlemmar är i grunden gjorda för att leva i flock. Det vill vara med varandra, är bra på att läsa kroppsspråk och är vaksamma och reagerar med att fly eller försvara sig när något oväntat inträffar. Samspelet med såväl varandra som andra arter har stor betydelse för utvecklingen av socialt beteende och risken för skador vid blandning är inte lika stor som många tror. Så vad händer egentligen när flockens sammansättning utmanas och förändras? Det undersöker Stallet i sin måndagsklubb på Rival i Stockholm i vår, tillsammans med ett antal väl utvalda gäster. 
 
Just nu pågår ett intensivt bollande av manus med Sissela Kyle, som kommer regissera föreställningen. 

Varför Sissela? frågade vi Stallet:
”För att hon fenomenal! Vi har ju vuxit upp med att sitta i soffan och kränga chips och titta på Sissela på TV. Hon är fruktansvärt rolig och vi ser fram emot att se hur Sisselas handpåläggning kan förgylla Stallets humor.”

Och varför Stallet? Frågade vi Sissela:
”Stallets humor är ur-kul, smart och oförutsägbar och jag är väldigt glad att gruppen gett mig förtroendet att regissera föreställningen. Alla fem tjejerna är vässade komiker och jag ser verkligen fram mot att tillsammans arbeta fram en riktigt kul show!”

 

En måndagsklubb med gäster - En föreställning om flockbeteende - speldatum
11 mars – Stockholm, Rival (gäst: William Spetz)
18 mars – Stockholm, Rival (gäst TBA)
25 mars – Stockholm, Rival (gäst: William Spetz)
1 april – Stockholm, Rival (gäst TBA)
8 april – Stockholm, Rival (gäst TBA)
15 april – Stockholm, Rival (gäst TBA)
29 april – Stockholm, Rival (gäst TBA)
6 maj – Stockholm, Rival (gäst TBA)

 

Manus Stallet
Regi Sissela Kyle

 

Information

Biljettpris 195-595kr.
Föreställningen är ca. 90 minuter lång utan paus.

 

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du undrar någor. Observera att vi inte säljer några biljetter, dem köper du via köplänkarna du hittar på denna sida.

Bokning och frågor: info@blixten.se
Press: press@blixten.se

 


Texten uppdaterad: 2018-12-10