Shirin

2018 är Shirins år! Det blev en rivstart i förra årets Melodifestivalfinal där hon gjorde en bejublad tolkning av Frans vinnarlåt ”If I Were Sorry” tillsammans med Damn! (kanske mest kända som Timbuktus högenergiska kompband). Under våren har Shirin släppt 4 singlar och debutalbumet ”Almost Lover” – som hon tog med sig ut på turné runt om i Sverige.

Den 22-åriga sångerskan och låtskrivaren singeldebuterade förra året med ”Back To The Basics” och har under våren 2018 hunnit med hela 4 singelreleaser och släpp av efterlängtade skivan ”Almost Lover”.

Shirin har egyptiskt påbrå men föddes i Berlin och växte upp i Gol, Norge för att slutligen landa i Malmö/Rosengård, Sverige 2001. Hennes föräldrar är från Libanon och Tyskland och är båda läkare.

Hon har inte bara påbrå från all världens hörn, hon har även en röst som blivit hyllad av artisten SIA på Twitter med orden ”INCREDIBLE SINGING YOU!!”.

 

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Shirin. Biljetter till konserter köper du via köplänkarna på denna sida.

Bokning och frågor: info@blixten.se
Press: press@blixten.se
Pressbilder

 


Texten uppdaterad: 2018-10-04