Tomas Andersson Wij firar 20 år som artist

Det är i år 20 år sedan Tomas Andersson Wij debuterade som skivartist, och i sommar låg han på Svensktoppen för första gången. Det är med denna bedrift i bagaget som TAW firar 20 år som artist. Han gör det med två kronologiskt uppbyggda kvällar på Cirkus Skandiascenen i Stockholm den 1 och 2 december: 10 år per kväll, 1998-2008 på lördagen, 2008-2018 på söndagen.

Musikerna Erik Arvinder och Samuel Starck kommer att fylla scenen med instrument och båda jubileumskvällarna tryfferas med välkända gäster. Artister och vänner som på olika sätt spelat en roll i Tomas liv och musikaliska resa.

– Jag har haft ynnesten att jobba med många av de bästa. Några av dem har betytt extra mycket, en del är döda, andra har jag tappat kontakten med. Det här blir en chans att återknyta. Att samla ihop mina 20 år. Jag blir rörd bara jag tänker på det, skrattar Tomas Andersson Wij.

TAW 98–18 på Cirkus Skandiascenen
1 dec – 1998-2008
2 dec – 2008-2018

 


Kombobiljett

Köp kombobiljett till båda datumen här.


Hotellpaket

I samband med konserterna på Cirkus Skandiascenen kan vi tillsammans med två hotell erbjuda paketpriser på boende och konsert.

Scandic Hasselbacken erbjuder showpaket med julbord – läs mer och boka här.
Pop House Hotel erbjuder konsertpaket med middag – läs mer och boka här.


Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Tomas Andersson Wij. Observera att vi inte säljer några biljetter till konserterna, dem köper du via köplänkarna du hittar på denna sida.

Bokning och frågor: info@blixten.se
Press: press@blixten.se
Pressbilder

 


Texten uppdaterad: 2018-09-07