Sarah Dawn Finer är en av Sveriges mest älskade och hyllade artister. Hon har släppt fem soloalbum, tävlat i Melodifestivalen och uppträtt för 125 miljoner tittare i Eurovision Song Contest (2013). Hösten 2017 ser vi Sarah Dawn Finer i turnerande Vintergalan och på Malmö Live Konserthus!

Sarah Dawn Finer har även varit programledare för några av de största programmen som sänts i tv, så som Melodifestivalen 2012 och senare samma år axlade hon det prestigefulla uppdraget att vara årets julvärd. Sarah har också varit värd i Sommar i P1, programledare för det direktsända insamlingseventet "Musikhjälpen" och värd för den stora Polar Music Prize-banketten.

De senaste åren har Sarah Dawn Finer även hyllats som skådespelare i huvudrollen som Sally Bowles i musikalen “Cabaret” på Uppsala Stadsteater och Stockholms Stadsteater.

Våren 2016 var Sarah Dawn Finer återigen programledare i Melodifestivalen.

Hennes vinterkonserter har i flera år varit stora publik- och kritikerfavoriter. I år ser vi henne under turnerande showen Vintergalan och i konsertserien "I huvudet på Christer Björkman" på Malmö Live Konserthus.
 

Texten uppdaterad: 2017-09-07