Sarah Dawn Finer

Sarah Dawn Finer

Efter förra årets slutsålda succé, som enbart landade i tre städer, är det nu klart att  "Winter Songs" kommer åka på en omfattande turné i år och landa i tolv städer runt om i landet.

Bokning & Press

Ingen vinter utan Sarah Dawn Finer

- Det är en ynnest att kunna göra livekonserter igen! Nu när jag varit ute i sommar och spelat mitt originalmaterial utomhus, så längtar jag efter att få spela mitt vintermaterial igen i dessa fina konsertarenor samt att denna gång infria publikens önskemål och kunna åka till fler städer. Att få sjunga dessa vackra låtar och texter, med detta magiska band, är det bästa jag vet, hälsar Sarah.

I år är det sista chansen att uppleva Sarahs vinterkonserter och kvällen är fylld av originalmusik men även tolkningar varvat med berättelser från Sarahs egna, personliga upplevelser genom åren. De flesta låtar som framförs är hämtade från hennes två klassiska vinterskivor “Vinterland” och “Winterland”.


Med sig har hon Sveriges mest meriterade musiker; Jesper Nordenström (keyboard), Per Lindvall (trummor), Lovisa Samuelsson (keys, sång), Ola Gustafsson (gitarr) och Fredrik Jonsson (bas).


Information
Längd ca 2 tim, ingen paus. Ingen åldersgräns.

"Få artister bottnar på samma sätt som Sarah Dawn Finer gör i de känslor hon sjunger om, det finns alltid något mer därunder den sköna rösten och den klockrena fraseringen.”
GP, betyg 4 av 5

"Skönt med en ambitiöst upplagd julkonsert och inte bara de gamla vanliga julhitsen uppradade. 
...Sarah Dawn Finers ton var personlig och ärlig och självironin låg ofta på lut, liksom humorn.”
Sydsvenskan

"får luften att vibrera av känslor" 
Expressen

"ljusspridare”
Dagens Nyheter

"ett nostalgiskt och sorgset skimmer som alltid har klätt Finers stora och djupa röst perfekt”
Aftonbladet, betyg 4 av 5

"gudabenådad stämma”
NWT

"En vinterkonsert som smälte hjärtan”
UNT

"Briljant balans mellan värme och vemod”
Uppsalanyheter

Nyheter

Fler nyheter
23 aug 2019

Ingen vinter utan Sarah Dawn Finer!

I fjol blev det ett kärt återseende för Sarah Dawn Finers älskade vinterkonserter där hon bjuder på en musikupplevelse som inte lämnar någon oberörd. Med sig...

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Sarah Dawn Finer. Observera att vi inte säljer några biljetter till konserterna, dem köper du via köplänkarna du hittar på denna sida.