Synsam

Synsam är ett kunddrivet livsstilsföretag som erbjuder prisvärda lösningar för ögonhälsa och stil för hela familjen genom unika och innovativa koncept för alla tillfällen i livet. Synsams kundlöfte - Synsam ger mer, ramar in samarbetet med Blixten & Co och är ett av stegen för att kunna erbjuda våra kunder mer. Samarbetet ger Synsams kunder tillgång till bland annat förhandsförsäljning av biljetter och exklusiva rabatter till utvalda evenemang.

– Vi vill alltid hitta nya sätt att erbjuda våra kunder ett mervärde. Att se ett framträdande live är en helhetsupplevelse där dina ögon och din syn spelar stor roll.  Genom samarbetet med Blixten & Co i kombination med vår gedigna kunskap inom ögonhälsa kan vi ge våra kunder tillgång till dessa upplevelser säger Michael Grimborg, Nordisk Marknadsdirektör på Synsam.

- Vi ser det som otroligt inspirerande att vi nu inleder ett nytänkande samarbete med landets mest skarpsynta varumärke och den gemensamma ambitionen är att ytterligare öka värdet för våra gemensamma besökare och kunder säger Henrik Berndtson, partner & VP Sales på Blixten & Co.