SAS och Blixten & Co samarbetar med Biljettforum

SAS och Blixten & Co har sedan tidigare ett framgångsrikt samarbete. SAS har till exempel genomfört engagerande livespelningar ombord på flygplan med artister som är knutna till Blixten & Co. Blixten & Co tar också löpande fram spellistor med aktuell musik som SAS resenärer uppskattar. Dessutom erbjuds SAS EuroBonus-medlemmar möjligheten att använda sina poäng för att gå på Blixten & Co:s konserter och shower i Sverige.

– EuroBonus har 4,4 miljoner medlemmar som dagligen tjänar in poäng genom att flyga, betala med sitt kreditkort eller genom att handla hos någon av våra partners. Vi ger dem ytterligare en möjlighet att använda sina poäng till någonting roligt, säger Nils Lindhe, Head of SAS EuroBonus.

EuroBonus-medlemmarna kan välja att spendera sina poäng på att få uppleva några av Sveriges största artister: Petter, Lena Philipsson, Plura och "Den tatuerade änkan" på Scalateatern i Stockholm - den första teateruppsättningen av Lars Molins omtyckta tv-film!

– Det känns oerhört glädjande att vårt lyckosamma samarbete resulterat i ytterligare en lösning för våra gemensamma kunder. Nu kan SAS kunder använda sin lojalitet för att uppleva våra evenemang och upplevelser, säger Henrik Berndtson, VP Sales och delägare på Blixten & Co.

För att köpa biljetter med dina EuroBonus-poäng, gå till: www.biljettforum.se/eurobonus


Länk till pressrelease: http://www.mynewsdesk.com/se/blixtenco/pressreleases/nu-kan-man-koepa-biljetter-till-blixten-co-s-produktioner-med-sas-eurobonus-poaeng-1449039