Nu startar PostkodLotteriet ett nytt samarbete med Blixten & Co

PostkodLotteriet vill vara Sveriges bästa lotteri- och underhållningsupplevelse, bland annat genom evenemang runt om i Sverige och tv-underhållning. Två exempel är tv-programmen PostkodMiljonären och nu senast sommarprogrammet Huset fullt med pengar som båda sänds i TV4. Samarbetet med Blixten & Co är ett steg i att kunna erbjuda kunderna ännu mera underhållning.

– Vi vill alltid hitta nya sätt att erbjuda våra närmare en miljon kunder underhållning och spänning. Genom samarbetet med Blixten & Co kan vi ge våra kunder tillgång till bland annat förhandsförsäljning av biljetter, biljetterbjudanden och möjlighet till exklusiva möten med artister och skådespelare, säger Christoffer Fröberg, Head of CRM and Customer Experience på PostkodLotteriet.

– Vi ser det som oerhört glädjande att vi hittat ett ömsesidigt gynnsamt samarbete med ett av landets mest folkkära varumärken och den gemensamma ambitionen är att bidra till Sveriges mest underhållande lotteri- och liveupplevelser, säger Henrik Berndtson, partner & VP Sales på Blixten & Co.

 

Länk till pressrelease:

http://www.mynewsdesk.com/se/blixtenco/pressreleases/blixten-och-co-skapar-mervaerde-foer-postkodlotteriets-kunder-1484196