CASE: ORUP VIVA LA POP

MTR Express möter popvärldens hitmakare nr ett – Orup – på spåren mot Göteborg. För att fira det nya samarbetet bjuder MTR Express och Orup in till en premiärresa med destination Göteborg där det bjuds på en exklusiv livekonsert ombord och utlovas andra spännande överraskningar.

Orups show Viva la Pop drog fulla hus på Hamburger Börs under två säsonger. När Viva La Pop nu flyttar till Rondo i Göteborg, väljer Orup med ensemble att åka MTR Express till och från sina spelningar.

-Jag ska börja pendla till Göteborg under hösten och då är det kul att det nu finns fler alternativ att välja på när man ska resa mellan Sveriges största städer, säger Orup. Hoppas vi ses på Rondo!

- När Orup och hela hans ensemble väljer att pendla till Göteborg med MTR Express blir vi naturligtvis hedrade, säger Per Nasfi, Marknads- och försäljningschef MTR Express. Att vi i genomsnitt är 10 procentenheter punktligare än konkurrentens snabbtåg borgar för att Orup inte kommer komma för sent till sin egen fest, fortsätter han.

I detta projekt belyser Blixten & Co och MTR Express det faktum att Orup Viva La Pop flyttar från Stockholm till Göteborg och ett samarbete skapas för att underlätta för produktionen. Bilderna nedan kommer från pressträffen som hölls på Göteborgs Centralstation samt på MTR Expresståget där Orup spelade live.