Petter och Tove Styrke är frontfigurer när Huawei lanserar nya modellen Honor 8 i Sverige.

”Vi är tillbaka! Med Honor 8 utmanar vi konkurrensen hårdare än någonsin! Med sitt kraftfulla batteri med snabbladdning, dubbla kameralinser och vackra design med baksida i slipat glas är det en telefon som verkligen imponerar. Vår ambassadör Petter är också tillbaka, den här gången i sällskap med Tove Styrke. Honor 8, Petter och Tove. Där har du en trio som inte är rädda för att utmana sig själva eller sin omgivning!”

Petter var med som ambassadör redan vid lanseringen av Huaweis förra modell Honor 7. Han återvänder nu när det är dags för nästa modell, i sällskap av Tove Styrke. Den nya telefonen lanseras med en stor kampanj i tv, utomhus och digitalt, framtagen tillsammans med Isobar och med Vizeum som mediebyrå.

Marknadschefen Peter Lundkvist kommenterar kampanjen i ett pressmeddelande:

– Vi följer framgångssagan från Honor 7, bara att allt är om möjligt större, mer massivt, mer integrerat. Två ambassadörer. TV och utomhus. Digital storsatsning. Ett ordentligt lanseringsevent och förhoppningsvis ett världsrekord, som kontinuerligt sprider ringar på vattnet över hela världen.

Försöket att sätta världsrekord i högsta livestream i en smartphone genomfördes i Kiruna i början av veckan tillsammans med Swedish Space Corporation, som ett sätt att befästa varumärkets payoff "For the Brave".

– Vi väntar på svar från Guinness just nu, det är mycket spännande, säger Peter Lundkvist.

Läs mer om telefonen på honor.se