Samarbetspartners - partner - Åbro Unplugged

Åbro har varit med i svensk musikhisto­ria under en lång tid, flera samarbeten har varit väldigt långsiktiga, som exempelvis de med Hultsfredsfestivalen och Bråvalla. Nu har Åbro tillsammans med Blixten & Co skapa ett nytt och exklusivt möte för sina kunder, anställda och samarbetspartners. I det nya musikkonceptet Åbro Unplugged bjuds Svenska och utländska artister, kända som oetablerade, in för att boka en entimmes unplugged-session i intim inramning.

Under Where’s The Music i februari 2016 debuterade Åbro Unplugged som syftar till att lyfta fram musik i ett nytt, mer intimt format.

Artister som Jakob Karlberg, Alva, Anti Pony, Nüme, The Lola O, Charlie Cunningham, Simon Zion och Pale Honey utgjorde den 12-13 februari den första upplagan av Åbro Unplugged, där de framför specialversioner av sin musik.

- Vi ser det här som början på en ny plattform för svensk musik, framförd på ett avskalat sätt i en intim miljö. Det är vårt sätt, som ett familjeägt bryggeri i fjärde generation, att bidra med något unikt till musikvärlden, säger Niklas Nestlander Sponsorchef på Åbro Bryggeri.