Ricky Gervais - Live

I december 2012 kom Ricky Gervais till Sverige för första gången med sin nya standup-show och gästade Göteborg och Stockholm.

Ricky Gervais turnéer har blivit världsomspännande succéer. Han har satt upp fyra föreställningar i Storbritannien, och Sverige blev ett bra tillfälle att prova nytt material.
Mannen bakom den makalösa tv-succén ”The Office” är en av vår tids mest hyllade ståuppkomiker och det har sålts över två miljoner biljetter till hans liveshower världen över.

Han ligger bakom världsberömda tv-succéer som ”The Office”, ”Extras” och ”En idiot på resa”. Han är programledaren som fått hela Hollywood att sitta som på nålar inför hysteriska och skoningslösa öppningstal på Golden Globe-galan, och ståupp-stjärnan som med sina liveshower sålt ut arenor världen över.

 

Pressröster om Ricky Gervais

”DET GÅR ATT SKÄMTA OM PRECIS ALLT. BARA DET GÖRS BEGÅVAT NOG”
EXPRESSEN

”RICKY GERVAIS FÖRVANDLADE SIN RUTIN TILL EN ROCKKONSERT”
EXPRESSEN

”KOMIKERN HAR BLIVIT 2010-TALETS SVAR PÅ DEN GAMLA ROCKSTJÄRNAN. EN ARTIST SOM RESER RUNT VÄRLDEN FÖR ATT MELLANLANDA I OLIKA SPORTARENOR OCH RIVA AV SIN REPERTOAR INFÖR EN JUBLANDE PUBLIK.”
SVENSKA DAGBLADET

”RICKY GERVAIS HAR INTE BARA FÅTT EN HEL ARENA ATT SKRATTA. HAN HAR OCKSÅ FORMULERAT KOMIKENS NYA FRÅGOR: HAR DE ROLIGA HISTORIERNA BLIVIT DE NYA HITLÅTARNA”
SVENSKA DAGBLADET