Reyn

Reyn

Reyn skriver texter som träffar en i hjärtat med personliga historier, upplevelser och drömmar. Med hoppfulla melodier, en ikonisk look och en stark vision – så är Reyn här. Och han är allt annat än lowkey.

Bokning & Press

När Reyn var femton år så hade han precis hoppat av gymnasiet och fann sig själv ståendes vid ett vägskäl. Reyn kunde enkelt valt samma väg som sin bror och pappa – men han visste precis hur och var den vägen skulle sluta. Ödet ledde honom istället till producenten Picasso on the beats studio i Årsta, och plötsligt blev allt självklart. Reyns val blev musiken.

Efter sex års arbete i skymundan från strålkastarljuset, så hade Reyn experimenterat klart med olika sounds, texter och stilar, när han för första gången intog scenen för ett halvår sedan. Han hade äntligen lyckats skapa sin egna, unika vibe – influerad av både rock, rap och pop - och insåg att han var redo att ställa sig framför en publik. Efter att ha gästat Lamix på hans ”OMG (Remix)”, samt följt med honom på turen under hela hösten så var det klart att Reyn skulle joina ”NBLSOUND” som drivs av bröderna Pato Pooh & Pablo Paz som bland annat ligger bakom just Lamix, samt nykomlingarna Simeon & Showit.

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Reyn. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.