Petter

Under hösten har Petter bjudit på tre utsålda kvällar i Stockholm med #kulpåvägen, som är en två timmar lång berättelse om hans händelserika liv. #kulpåvägen är en två timmar lång berättelse som handlar om resan från svårigheterna i skolan, hur musik och hip hop hjälpt honom med självförtroendet, till hur den för honom blev ett sätt att uttrycka sig på genom att bli artist. Dessutom får vi veta mer om hur hans kreativa entreprenörskap öppnat upp helt nya karriärer vid sidan av musiken. I vår är det dags att ta #kulpåvägen på turné.

Petter har under flera år åkt landet runt och föreläst på olika skolor och företag. Under den här hösten har han för första gången bjudit in allmänheten att uppleva #kulpåvägen vilket resulterade i tre utsålda kvällar i Stockholm samt ett gästspel i Linköping. 

"Petter vände en ganska vanlig uppväxt till ett ovanligt liv som Sveriges största rappare, och han är duktig på att prata om det på ett underhållande sätt" skrev Corren efter kvällen i Linköping.

Även hyllningar från publiken svämmade över i Petters sociala kanaler. I vår kan man återigen se #kulpåvägen i Stockholm och Linköping men även i Vara, Göteborg, Lund och Uppsala.

Det här är helt galet! Tanken var ju att bara testa några publika föreläsningar men det verkar som att fler vill uppleva mitt livs motto "det ska vara kul på vägen” samt höra om min uppväxt med mina djupt kulturella föräldrar och revolten som ligger till grund att jag står här idag. Jag hoppas verkligen att vi ses i vår!, hälsar Petter.

 


Texten uppdaterad: 2017-11-29