Ledig tjänst

Mediasäljare

Mediasäljare All Things Live Sweden

All Things Live 
Ett av Nordens ledande företag inom live-/underhållningsindustrin 

All Things Live representerar ett 80-tal av Sveriges mest framstående artister och producerar konserter, shower, musikaler, teater och dansföreställningar över hela Skandinavien.  

Vi producerar föreställningar med bland andra Lisa Nilsson-Kvinnan som är jag, ART - Henrik Schyffert/Johan Rheborg/Per Andersson, Mia Skäringer-No more fucks to give, och turnéer med artister som Veronica Maggio, Petter, Sarah Dawn Finer, Weeping Willows, Moonica Mac, Plura, Thomas Stenström, Pale Honey, Newkid, Sabaton, Myra Granberg, Hammerfall, m.fl.  
Sedan sommaren 2020 producerar All Things Live även egna podcasts. 

All Things Live, den största oberoende aktören i Norden inom live-/underhållningsindustrin. Vårt partnerskap inom Norden täcker hela spektrumet från lokala norska akter till svenska musikproduktioner och danska stand-up-evenemang till arenakonserter med internationella artister som The Rolling Stones, Britney Spears, Green Day, Celine Dion.

På All Things Live ska ingen känna sig kränkt, trakasserad, diskriminerad eller känna obehag på grund av kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsvariation eller ålder. Och vi accepterar ingen form av trakasserier eller sexuella trakasserier. Vi har under lång tid arbetat proaktivt och metodiskt med återkommande kompetenshöjande insatser för alla på företaget. 

Om tjänsten

Då Covid-19 i mars omkullkastade vår verksamhet och branschen försågs med ett näringsförbud så kunde vi inte bara sitta stilla och rulla tummarna. Vi tog därför vara på möjligheten att utveckla ett nytt affärsben och började producera podcasts. 

Vi sitter redan på ett starkt innehåll i form av de talanger vi representerar, vilket inte gjorde steget in i poddvärlden speciellt stort. Vi letar dessutom efter nya talanger att lyfta fram då vi vill fortsätta engagera och beröra på en ny plattform. Blixten & co ́s poddar erbjuder en unik och brusfri miljö för annonsörer.

Lyssnarna är lojala till sina podcasts och mycket engagerade i innehållet, därför jobbar vi med storytelling även i reklamspotarna, då har vi möjlighet att utbilda, uppmärksamma, informera om varumärkens värderingar och erbjudande, samt driva konvertering, allt beroende på kampanjens syfte.

I ljuset av detta för oss nya affärsben behöver vi rekrytera en mediasäljare med ansvarar för annons & samarbetsförsäljning av All Things Lives egenproducerade podcast och livepodcast.

Ditt ansvar är både att identifiera nya kunder och samtidigt bearbeta och vårda våra befintliga kunder. 

Som mediasäljare på All Things Live driver du självständigt säljprocessen med en tydlig budget som styrmedel. Du upprättar avtal och deltar i den ekonomiska uppföljningen. 

Nedan följer exempel på arbetsuppgifter:

 • Fullständigt kundansvar 
 • Vårda och vidareutveckla samarbeten med befintliga kunder
 • Identifiera nya kunder
 • Kontakta nya kunder och sälja samarbeten/ annonser 
 • Offertberedning och förhandling
 • Paketera annonsupplägg
 • Ta fram avtal

Vi tror att du är utåtriktad, initiativrik, lösningsorienterad och självständig. Du har ett stort engagemang för ditt arbete och drivs av att skapa affärer. 

Kvalifikationer 

 • Erfarenhet av försäljning
 • God förhandlingsteknik.
 • Kan arbeta i säljstödsystem.
 • Erfarenhet från arbete med podcast är meriterande.

Anställningsvillkor

Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgraden är 100%. 

Ansökan

Maila ett personligt brev samt ditt CV till rekrytering@blixten.se. Märk din ansökan ”Mediasäljare”. 

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 11 juni. 

Frågor kring tjänsten besvaras av Svante Isberg, ansvarig för partnerskap, svante.isberg@blixten.se

Varmt välkommen med din ansökan!