Bokare/Säljare

Vi söker en Bokare/Säljare

Nu söker vi på Blixten & Co – a part of All Things Live en bokare/säljare med ansvar för försäljningen av våra artister till musikfestivaler, arrangörer och företagskunder. Här får du ett större ansvar och blir direkt ansvarig för att driva intäkter och för att utveckla intäktströmmen.

Om oss
Blixten & Co representerar ett 80-tal av Sveriges mest framstående artister, vi är ett nyfiket företag som utmanas av att skapa spännande sätt att uppleva konserter, shower, musikaler, teater och dansföreställningar över hela Skandinavien.
Blixten & Co producerar bland annat turnéer med Veronica Maggio, Petter, Miss Li, Weeping Willows, Lena Philipsson, Thomas Stenström, Helen Sjöholm, Newkid, Myra Granberg och föreställningar som Lisa Nilsson – Kvinnan som är jag, ART, Mia Skäringer – No more fucks to give, Snövit, Eric Gadd – OMG och Melodifestivalen.
Blixten & Co är sedan december 2018 del av nätverket All Things Live, den största oberoende aktören i Norden inom live-/underhållningsindustrin. Vårt partnerskap i All Things Live täcker hela spektrumet från lokala norska akter till svenska musikproduktioner och danska stand-up-evenemang till arenakonserter med internationella artister som Slipknot, Celine Dion, Lil Tjay och Green Day.
Vi driver ett aktivt inkluderingsarbete och detta är stommen i vår värdegrund.


Om tjänsten
Vi söker en säljare med ansvar för försäljningen av våra artister till musikfestivaler, arrangörer och företagskunder. Som säljare hos oss är ditt ansvar både att strategiskt identifiera nya kunder och samtidigt bearbeta och vårda våra befintliga kunder. Du är en del av vår agentur där du har en tydlig budget som styrmedel. Du upprättar avtal och deltar i den ekonomiska uppföljningen.
Som person är du förtroendeingivande och övertygande i dina kontakter med kunder och har engagemanget och affärsmässigheten som krävs för att bygga relationer och drivet och självdisciplinen att våga göra avslut och hålla aktiviteten uppe på en ständigt hög nivå. Du är säljorienterad, ihärdig samt har ett starkt kund- och relationsfokus. Du är van vid att driva projekt framåt, är initiativrik och självständig men trivs bra att jobba i team.

Kvalifikationer
• Erfarenhet av försäljning.
• God förhandlingsteknik.
• Kan arbeta i säljstödsystem.
• Branscherfarenhet är meriterande men inget krav.
• Kunskap och erfarenhet av arbete med jämställdhet, mångfald och inkludering är meriterande.

Anställningsvillkor
Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Omfattning är 100 %. Vårt kontor hittar på A house i Stockholm. www.ahouse.se

Ansökan
Maila ett personligt brev samt din meritförteckning till rekrytering@blixten.se. Märk din ansökan ”Bokare/Säljare”. Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, men senast den 31 augusti.
Ansökningarna kommer att behandlas löpande.
Frågor kring tjänsten besvaras av Christian Määttä, försäljningschef agentur, på christian.maatta@blixten.se


Varmt välkommen med din ansökan!