14 okt 2020

"Störst av allt" ställs in

"Störst av allt" ställs in

Det är med tunga hjärtan vi idag meddelar att teaterproduktionen Störst av allt med Nour El Refai ställs in och läggs ned. Kvarvarande datum stryks och du som biljettköpare kommer att återbetalas inom några veckor. Instruktioner för återbetalning finns längst ned i texten.

Spelplanen har till dags dato flyttats fram 2 gånger, och efter en lång och tuff tids planering togs beslutet att lägga ned produktionen sent igår kväll. Skälet är de ekonomiska utmaningar vi mött som en direkt följd av COVID-19 och de evenemangsrestriktioner som live- och underhållningsbranschen förhållit sig till under 2020.

– Det är så himla, himla tråkigt. Ni anar inte. Nästan 2 års jobb faller pladask av att ett virus lägger krokben för hela världen. Tusen tusen tack till alla ni som hann se oss spela och som köpt biljetter. Ingen är ledsnare än jag att det blev så här men jag lägger all mitt hopp och min tro till att vi får möjlighet att genomföra det vi påbörjade i framtiden någon gång. Vi ses. /Nour

Störst av allt hade premiär på Rival i Stockholm den 28 februari. Teateruppsättningen är en monolog med Nour El Refai som skrivits och regisserats av Paula Stenström Öhman.

Biljettinformation
Köpet gjordes hos vår biljettleverantör Eventim, men Blixten & Co kommer hantera återbetalningarna. Vi behöver ditt kontonummer (bank, clearing- och kontonummer) för att kunna göra överföringen – återkom till oss (biljett@blixten.se) med det så snart som möjligt, dock senast innan fredag 18 december 2020. Pengarna kommer inom 2 veckor från att vi fått dina kontouppgifter. Glöm inte att skriva med ditt ordernummer.

Service- och leveransavgifter återbetalas ej