24 jan 2020

Newkid gör exklusiv spelning på Berns i Stockholm den 10 april!

Newkid gör exklusiv spelning på Berns i Stockholm den 10 april! 

Newkid gör krispig pop-R&B och har omnämnts som ”den starkast lysande stjärnan på den genrehimlen”. I september 2019 släpptes singeln ”Mi Amor” och mot slutet av 2019 hade Newkid, eller Alex Ferrer, gjort över 40 turnéstopp landet över med sin platta ”SS/AW18” – inklusive sin allra första headlinespelning på Vasateatern i Stockholm. Idag står det klart att den flitigt studioarbetande Newkid gör ett exklusivt gig på Berns i Stockholm den 10 april.

Newkid har sedan återkomsten till musikscenen 2017 snabbt klättrat till toppen av R&B-täppan – fyra singelsläpptvå EP:s och ett album har hunnits med och tillsammans ådragit sig över 35 miljoner streams på Spotify. Just nu arbetar Newkid i studion på helt nytt material och en helt ny singel utlovas inom kort. 

Newkid med plattan SS/AW18 i ryggen turnerat flitigt i hela Sverige, och vunnit publikens hjärtan gång på gång med sina stilsäkra framtädanden och kreativa scenproduktion. Ingenting görs halvhjärtat och vartenda element planeras in i minsta detalj. Under sin första headlinespelning på Vasateatern i Stockholm delade Newkid scenen med ett stort moln som stod för en effektfull inramning och belysning under giget. Det blev en mycket speciell kväll för alla som var där, och idag släpps biljetterna till ett datum på Berns, den 10 april, då Newkid ännu en gång utlovar någonting alldeles extra: 

På Vasateatern lovade jag något ni aldrig hade sett förut. Och det höll jag. Den här gången är samma fast dubbelt så stort. Jag håller på och bygger vidare på någonting nu som kommer blow your mindsäger Newkid.