04 dec 2019

Myra Granberg och Moonica Mac agerar förband åt Miss Li i vår!

Den 13 februari rivstartar Miss Li sin omfattande vårturné där hon tillsammans med sitt band kommer att bjuda på hela 22 spelningar runt om i Sverige. Nu står det klart att Miss Li kommer få support längs med vägarna i form av Blixten & Co:s nyaste tillskott Myra Granberg och Moonica Mac!

- Känns som ett starkt goal i livet att bli tillfrågad om att hänga på Miss Li's vårturné. Hon är en utav de mest musikaliska och varmaste artister som Sverige har att erbjuda, och det känns så otroligt bra att få spela upp mina nya låtar för hennes fina publik runt om hela Sverige, hälsar Myra Granberg.

Jag har alltid tyckt att Miss Li verkar härlig och att nu få hänga med henne och hennes gäng ut på turné är ju såklart superkul! En kväll mixad av Moonica och Miss Li kommer antagligen ge publiken allt gott och magiskt som livemusik kan ge (och lite till) och visst är det väl liksom lite passande att två som delar hemstad, nu också får dela scen - oh yeah!, säger Moonica Mac.

Nästa år är det dags för en av våra mest folkkära artister att bege sig ut på de tussilagokantade vägarna i Sverige med sin vårturné. Sedan biljettsläppet för några veckor sedan har trycket varit skyhögt och ytterligare fem datum har adderats till den omfattande spelplanen.

Med sig på turnén står det nu även klart att Miss Li med band kommer att få support av Myra Granberg och Moonica Mac, två nykomlingar till Blixtenfamiljen.

-Det känns så otroligt bra att få äran att ha med sig Myra och Moonica! Jag älskar det dom gör och de kommer verkligen bidra till att kvällen blir nåt speciellt, hälsar Miss Li.

Myra Granberg är en okontrollerad kreatör med stora drömmar och har hittills hunnit med allt från att vara låtskrivare och producent, till att förverkliga sina egna artistvisioner. Sommaren 2018 skrev Myra Granberg kärlekshymnen ”Tills Mitt Hjärta Går Under” till sin lillasyster. Singeln mottogs varmt och kärleksfullt runt om i hela Sverige och klättrade upp på en tredjeplats på Svenska Virallistan på Spotify med över tre miljoner streams. Samma år bildade Myra även sitt rosade internationella alias, MAJRO, där hon också har hunnit med att släppa både en EP och ett debutalbum.

Moonica Mac har sedan debutsingeln 2017 tröstat många brustna hjärtan med sitt säregna uttryck och har en förmåga att skriva textrader som är lika träffsäkra som poetiska. Moonica lyckas med sin musik röra vid det som gör ont och visa oss det vackra i vemodet samtidigt som hon tänder en hoppfull låga hos sina tusentals lyssnare. Just nu är Moonica aktuell med det rykande färska och efterlängtade debutalbumet ”Star & Sårbar” som släpptes förra veckan.

Den 13 februari hör vi vårturnéns första toner i Jönköping där Myra Granberg är först ut som förband åt Miss Li!

Turnéplan – Miss Li

13 feb – Jönköpings Konserthus, Jönköping – Myra Granberg
14 feb – The Tivoli, Helsingborg – Myra Granberg
15 feb – Mejeriet, Lund – Myra Granberg
20 feb – Cirkus, Stockholm – Moonica Mac
21 feb – Gävle Konserthus, Gävle – Moonica Mac
22 feb – UKK, Uppsala – Moonica Mac
27 feb – Halmstads Teater, Halmstad – Myra Granberg
28 feb – Arbis, Norrköping – Moonica Mac
29 feb – Vara Konserthus, Vara – Moonica Mac
5 mar – Cirkus, Stockholm – Myra Granberg
6 mar – Kalmarsalen, Kalmar – Myra Granberg
12 mar – Linköping Konsert & Kongress Garden, Linköping – Moonica Mac
13 mar – Göteborgs Konserthus, Göteborg – Moonica Mac
14 mar – Apollon, Trollhättan – Moonica Mac
19 mar – Bygget Åre, Åre – Myra Granberg
20 mar – Aveny, Sundsvall – Myra Granberg
21 mar – Gävle Konserthus, Gävle – Myra Granberg
26 mar – Åhaga, Borås – Moonica Mac
27 mar – Västerås Konserthus, Västerås – Moonica Mac
28 mar – Magasinet, Falun – Moonica Mac
3 apr – Kulturens Hus, Luleå – Myra Granberg
4 apr – Väven, Umeå – Myra Granberg