Nours Poddelipodd. Och Henrik.

Finns där poddar finns

Nours Poddelipodd. Och Henrik.

Efter att ha gjort en väldigt lyckad bebis tillsammans har nu Nour El Refai och Henrik Schyffert tagit det ännu större steget och skaffat podd ihop.

Nour El Refai är en av Sveriges vassaste och mest pricksäkra komiker, hon är även en uppskattad manusförfattare, skådespelare, flitigt anlitad föreläsare och kan dessutom titulera sig som ”2017-års kvinnliga komiker”. Sammanfattningsvis; här har ni världens bästa underhållare.

Namnet Henrik Schyffert kräver inga vidare presentationer–sprungen ur 90-talets Killinggänget har han fullkomligt dominerat den svenska humorscenen under de senaste två decennierna.

Podcasten Nours Poddelipodd. Och Henrik. bjuder på roliga anekdoter från en vardag likväl som händelser som hänt tidigare i livet. Hur låter det exempelvis med bilder som råkats hittas av sonen Sami i Henriks lägenhet och som inte föll sig så bra hos Nour? Eller om den gången som Nour lyckades hitta en bästa vän genom Blocket och som Henrik sedan dess känt en otrolig avund för, resulterar i att Henrik gör en egen kontaktannons efter en ny vän genom podden

Producerad av Blixten & Co
Producent Matilda Berggren

Annonsering

Är du intresserad av att annonsera i podden? Hör av dig till oss!

Niklas Brosjö
070-838 83 00
niklas.brosjo@blixten.se

Svante Isberg
073-429 54 43
svante.isberg@blixten.se