Miss Li släpper singeln ”Blommorna” med Petter – gör ett antal exklusiva gig i sommar!

Ingen sommar utan Miss Li! Förra årets sommarturné ledde henne rätt in i ett intensivt halvår inne i studion, där det snickrats hits tillsammans med några av världens största artister och producenter. I upptakten till årets upplaga av TV-programmet ”Så mycket bättre” släpper hon idag, tillsammans med Petter, singeln ”Blommorna”. Nu väntar TV-inspelning – men det rycker det i live-nerven, och står klart att en av Sveriges mest raffinerade liveakter genomför ett antal exklusiva gig på utvalda platser i Sverige! 

Miss Li släppte hela 6 singlar och 1 fullängdsalbum mellan hösten 2016-2017 - skivan ”A Woman’s Guide To Survival” hyllades inte minst av publik och fans, men även av press och hitsingeln ”Beautiful” åtnjöt en placering på Svensktoppen i ett helt år – maxgränsen för hur länge en låt får ligga där. Hyllningar och hitsinglar har avlöst varandra, och kort efter albumsläppet packades väskorna med scenkläder inför en kritikerrosad vårturné och en lika hyllad sommarturné kort därpå. 

Idag släpps den sprillans nya singeln ”Blommorna”, signerad Miss Li och ingen mindre än Petter. Och inom kort åker de båda till Gotland där de tillsammans med Magnus Uggla medverkar i varje avsnitt av TV-programmet Så mycket bättre, som i årets jubileumsupplägg bjudit in en rad svenska artister i olika konstellationer. 

Men som en naturlig, högenergisk och mycket uppskattad liveakt är det svårt att hålla sig borta från vägarna allt för länge. Nu står det klart att Miss Li under sommaren 2019 genomför 6 exklusiva gig på utvalda städer i Sverige. 

– Turnén 2018 var så grym att jag helt enkelt inte kan hålla mig från att åka ut så snart igen, och att få framföra musiken live och sjunga tillsammans med publiken är fortfarande den största anledningen till att jag älskar att skriva ny musik, fortsätter Miss Li.

 

 

Skrivet om Miss Li live

"Det bästa du kan se på en scen i vår”
- Kulturbloggen

”Miss Li manglade Uppsalapubliken”
- Upsala Nya Tidning

”Miss Li slår strike efter strike på Falun Bowling & Krog […] Trycket i lokalen har aldrig varit högre."
- Dalarnas Tidningar

"Magiskt - Miss Li!"
- Hallandsposten

"Det bjuds på soul, jazz, rag-time, reggae och indiepop och allt där emellan, och det är inte många som kan röra sig så friktionsfritt mellan olika genrer som Miss Li."
- Nya Wermlands-Tidningen

"Ett par låtar in på spelningen är hela publiken febersmittad och groggy. [...] Miss Li levererar ett set som för alltid tagit sig in min själ."
- Corren

"Smäktande epos i stillsamt mak blandades hejdlöst med cirkuspop och vad som redan blivit coverklassiker ifrån Så mycket bättre. Allt utan skarv och med en sjuhelsikes karisma från såväl band som artisten i fokus. En av våra, för tillfället, absolut största."
- Lidköpingsnytt

"Pardon my French men fy fan i helvetes jävlar så bra Miss Li är!"
- Dala-Demokraten

 

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Miss Li.

Bokning och frågor: info@blixten.se
Press: press@blixten.se
Pressbilder

 


Texten uppdaterad: 2019-05-31