Mariette firar 10 år på Kulturhuset Najaden i Halmstad!

Den 2 november är det 10 år sedan Mariette släppte sitt första album "In This Skin" på det egna skivbolaget Solid Union. Det indiepop- och singer-songwriterinfluerade albumet firades med releasefest på nybyggda Halmstad stadsbibliotek. Nu är det dags att fira igen och denna gången också i Halmstad.

- Jag bor i Stockholm, men västkusten är hem. Det var ju i Halmstad allt började! Men jag har även spenderat mycket tid i Malmö och Göteborg, och alla småstäder däremellan, och det känns helt rätt att återvända till rötterna med den här konserten.

Konserten äger rum den 2 november på nya Kulturhuset Najaden i Halmstad.

- Konserthallen sägs vara något utöver det vanliga, med hypermodernt ljudsystem som känns extra spännande. Och här på västkusten är det så många som stått bakom mig i det jag gör och den jag är, många som framförallt har hejat fram mig i stora tv-sammanhang och gillat min musik. Detta är jag evigt tacksam för och jag känner mig alltid välkommen hem. Nu vill jag att publiken ska känna sig välkomna "hem till mig" på Kulturhuset Najaden!

 

Info & hälsning från Mariette

Hej!

Den 2 november är det 10 år sedan jag släppte mitt första album In This Skin och jag ser fram emot att få fira det tillsammans med er! Det händer spännande saker utöver själva konserten, så kom gärna tidigt!

Jag välkomnar er varmt till mitt förmingel som startar när dörrarna öppnas 18:30. Då har man har möjlighet att köpa dryck och enklare förtäring.Bland annat kommer man få chans att smaka mitt jubileumsöl For You, ett limited edition-öl speciellt framtaget för denna afton.

Under minglet har jag bjudit in några vänner som bjuder er på avskalad livemusik, med start runt 19:00. Man kommer att få höra några av deras originallåtar men även tolkningar av några av mina låtar.

Konserten som följer presenteras i två akter, med möjlighet till fortsatt mingel i pausen. Jag kan också avslöja att konserten innehåller en hemlig gäst! En fantastisk artist som ligger mig varmt om hjärtat. Varje gäst kommer sedan att gå hem med varsin liten goodiebag och vill man får man gärna stanna kvar och bjuda mig på en kram eller få något signerat.

Med anledning av förminglet skjuter vi på konsertstarten med 15 minuter, alltså start 19:45. Var här i god tid, kom i stämning och mingla till mina vänners musik.

Vi ses den 2 november! Varmt välkomna!

//Mariette

 

Hålltider

18.30 Kulturhuset Najaden öppnar med servering och mingel

ca 19:00 Livemusik med vänner till Mariette i foajéscenen

ca 19.45 Konsertstart

Konsertlängd: ca 2 tim. inkl. paus

 


Kontaktuppgifter
Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Mariette. Observera att vi inte säljer några biljetter till konserterna, dem köper du via köplänkarna du hittar på denna sida.

Bokning eller frågor: info@blixten.se
Press: press@blixten.se
Pressbilder

 


Texten uppdaterad: 2018-09-05