Malena Ernman


10-årsjubileum på Dalhalla!

Sedan 2009 har över 74 000 människor sett Malena Ernman framträda i det gamla kalkbrottet Dalhalla. Efter nio år av succé är det klart att Malena besöker Dalhalla för tionde året i rad sommaren 2018. 10-årsjubileet gästas av Helen Sjöholm, Sarah Dawn Finer, Nils Landgren under tre kvällar i juli och får uppbackning av Svenska Stråkensemblen tillsammans med några av Sveriges främsta musiker som bl a Mats Bergström, Janne Bengtsson och Magnus Lindgren.


- Det är ingen överdrift att säga att Dalhalla har förändrat en del av mitt liv. Och det har varit en närmast total glädje! I sommar när vi firar 10-årsjubileum så blickar vi både framåt och tillbaka. Och vi gör det tillsammans med några av dem som har betytt mest för mig under de här tio åren. Mina idoler och nära vänner - Helen, Sarah och Nisse, hälsar Malena. 

10-årsjubileet äger rum den 6, 7 och 8 juli. 


Biljetter
Från 400kr.

Om konserten
Konserten är cirka tre timmar lång inklusive paus.


Malena åker ut på julturné för nionde året i rad! 

Under december månad besöker Malena sex städer runt om i Sverige och bjuder på en personlig och avskalad julkonsert, där hon tillsammans med sin stråkensemble blandar klassiska julfavoriter med folkmusik, jazz och opera. Årets julturné är den nionde i ordningen och har premiär den 3 december på Linköping Konsert & Kongress.

Malena är en av våra mest folkkära artister och har under åtta års tid traditionsenligt bringat julstämning till flera städer runt om i Sverige. Nu står det klart att Malena tar med sig Mats Bergström, Janne Bengtson och Svenska Stråkensemblen ut på en avskalad och stämningsfull julturné även i år.

Det har ju precis blivit vår och ändå längtar jag så mycket efter det här! Det finns ingen bättre plats för en julkonsert än konserthusen runt om i Sverige, hälsar Malena Ernman.

 


Kontaktuppgifter

Frågor: info@blixten.se
Press: press@blixten.se
Pressbilder

 


Texten uppdaterad: 2018-05-15