Höstturné med Weeping Willows

Just nu är Magnus Carlson aktuell med Weeping Willows sommarturné, och senare i höst även med deras konceptuella konsert "After Us", en konsert i två delar.

 

Om Magnus Carlson

Magnus Carlson, född 3 augusti 1968 i Nacka, är en svensk sångare och låtskrivare känd för den magiska rösten i gruppen Weeping Willows. Magnus är ett stort fan av Morrisey och har låtit sig inspireras av hans estetik och stil. Förutom att ha gett ut ett flertal album med Weeping Willows och har även gett ut ett par album som soloartist.

Hade man inte hört talas om Magnus Carlson och hans magiska stämma innan, gjorde man det definitivt efter artistens deltagande i TV-succén "Så Mycket Bättre" 2016. Carlson, som i decennier frontat Weeping Willows, fick ordentlig fart på sin solokarriär och i fjol kom tredje egna plattan "Den långa vägen hem”, vilken rosades i media och gick rakt in på Topplistans förstaplats.

 

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Magnus Carlson. Biljetter till konserter köper du via köplänkarna på denna sida. 

Bokning och frågor: info@blixten.se
Press: press@blixten.se
Pressbilder

 


Texten uppdaterad: 2018-10-01