Julturné med Weeping Willows

Just nu är Magnus Carlson aktuell med Weeping Willows och årets upplaga av den såväl utsålda som kritikerrosade vintershowen "Christmas Time Has Come Tour". Enligt Aftonbladet var detta "Årets vackraste julkonsert" och nu gör man 19 spelningar från norr till söder med premiär i Luleå den 16 november. 

– Vår julturné skiljer sig något från andra och betonar de allvarliga och djupare frågorna som vi påminns om i juletid. De klassiska julbudskapen passar oss väldigt bra och vi känner oss hemma både musikaliskt och tematiskt. Något vi förstått att vår publik också gillar och identifierar sig med, därför åker vi ut på turné i år igen. Det ska bli så himla roligt och vi hoppas att det här fortsätter tills vi inte kan röra oss längre…, hälsar Weeping Willows.

 

Om Magnus Carlson

Magnus Carlson, född 3 augusti 1968 i Nacka, är en svensk sångare och låtskrivare känd för den magiska rösten i gruppen Weeping Willows. Magnus är ett stort fan av Morrisey och har låtit sig inspireras av hans estetik och stil. Förutom att ha gett ut ett flertal album med Weeping Willows och har även gett ut ett par album som soloartist.

Hade man inte hört talas om Magnus Carlson och hans magiska stämma innan, gjorde man det definitivt efter artistens deltagande i TV-succén "Så Mycket Bättre" 2016. Carlson, som i decennier frontat Weeping Willows, fick ordentlig fart på sin solokarriär och i fjol kom tredje egna plattan "Den långa vägen hem”, vilken rosades i media och gick rakt in på Topplistans förstaplats.

 

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Magnus Carlson. Biljetter till konserter köper du via köplänkarna på denna sida. 

Bokning och frågor: info@blixten.se
Press: press@blixten.se
Pressbilder

 


Texten uppdaterad: 2018-10-01