Himlen runt hörnet 25 år

Lisa Nilssons album "Himlen runt hörnet" fyllde 25 år i höstas och firades med tre slutsålda kvällar på Göta Lejon i Stockholm. Där framförde hon plattans alla låtar från början till slut samt bjöd publiken på en resa genom karriären. I år fortsätter firandet med en omfattande turné i Sverige, Norge och Danmark med start på Mosebacketerrassen.

- Det var oerhört spännande att väcka liv i de gamla låtarna och se hur texterna landar i mig nu, att kliva tillbaka in i en skiva som betytt så mycket, som är en så viktig del av mitt liv – och andras. Några av dem hade jag inte framfört sedan mitten av 90-talet. Jag har med mig tre av musikerna från originalinspelningarna i Polarstudion då 1992, det här blev en resa med tidsmaskinen även för dom. Vi har ju känt varandra så länge nu. I konsertens andra akt ges plats för ett urval av låtar som på olika sätt representerar var jag kommer ifrån, vem jag blivit i livet och karriären. Denna avdelning kommer att variera något med olika dagsbehov och anpassas efter respektive land. Där kan det ske en och annan oväntad överraskning, hälsar Lisa Nilsson.

Tillsammans på scenen med Lisa har vi Mattias Torell på gitarr, Pål Svenre på keyboard, Per Lindvall på trummor, Peter Forss på bas, Jesper Nordenström på piano, Jonas Kullhammar på sax samt Britta Bergström och Dea Norberg på sång

 

 


Övrig information
Konserten är cirka 2,5 timme lång inkl. paus.

Åldesgräns
Se under respektive spelställe.

Middagspaket The Theatre, Göteborg
The Theatre i Göteborg har ett antal middagspaket, läs mer här.


Kontaktuppgifter
Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Lisa Nilsson.

Bokning och frågor: info@blixten.se
Press: press@blixten.se
Pressbilder

 


Texten uppdaterad: 2018-07-02