Lena Philipsson - "Jag är ingen älskling"

Efter en utsåld Sverigeturné och succé i Göteborg, åker Lena Philipsson på höstturné genom Sverige med sin genuina och kärleksfulla föreställning som har höjts till skyarna – ”Jag är ingen älskling”!

”Jag är ingen älskling” är ännu en stor framgång för Lena Philipsson. Den genuina och kärleksfulla föreställningen har höjts till skyarna i media. ”Känslosamt. Utlämnande. Roligt. Hitlåtar. En sångröst som bara blir bättre och mer innerlig. Den här showen är ljuvlig. Det bästa Lena Philipsson har gjort” skrev Aftonbladet efter premiären på Cirkus i Stockholm våren 2016 och gav showen högsta betyg. Expressens recensent menade att ”hon har varit lika underhållande förut, men aldrig lika personlig”.

Även ute i landet har recensenterna varit överväldigade med kommentarer som "Publiken älskar henne, tydligt och ljudligt" i Corren, "Att motsvara så höga förväntningar – kanske rentav överträffa dem – är inte dåligt" i Motala & Vadstena Tidning och ”Härligt, elegant och proffsigt" i Länstidningen Östersund.

– Den här showen är jätterolig att göra, med så mycket egenskrivet material och personligt berättande. Jag känner att jag får vara mig själv fullt ut! säger Lena Philipsson.

Texten uppdaterad: 2017-11-06

 

Såhär hyllas föreställningen i pressen: