Julklappstips

Det börjar bli hög tid för att köpa julklappar till sina nära och kära. Vad passar bättre än att ge bort en upplevelse? Vi har ett brett utbud av föreställningar under våren där man kan hitta något för alla - lillasyster, morfar eller bästa kompisen!
Miss Li

Miss Li på vårturné

Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister. Efter att ha turnerat höst, vinter och vår med senaste plattan "A Woman's Guide To Survival" rykande färsk i bagaget är hon dessutom högaktuell som en av de tre "fasta", återkommande artisterna i årets upplaga av Så Mycket Bättre, som hade premiär i lördags på TV4. I vår åker hon äntligen ut på turné igen – premiären äger rum i Jönköping den 13 februari och Miss Li med band besöker sedan 17 städer i Sverige.

→ Läs mer och köp biljetter här

Saa 1920X1080px 2 191204

Störst av allt

Boksuccén ”Störst av allt” av Malin Persson Giolito har hyllats till skyarna och sålt över 800 000 exemplar i Sverige, och utsetts till europas bästa deckare 2018. Den har även agerat förlaga till den första svenska Netflix-serien och succén fortsätter nu som teaterföreställning med en av Sveriges vassaste skådespelare och komiker – Nour El Refai.

→ Läs mer och köp biljetter här

Petter 1280X720px 191204

En kväll med Petter

Petter har verkat i musikens tjänst i över 20 år. Med hela 14 fullängdsskivor i sin repertoar har han sålt ut turnéer, storslagna konserter och svettiga klubbkvällar landet över. I augusti 2018 firades Petters 20-årsjubileum med fem utsålda kvällar på Mosebacketerrassen och hela tre skivsläpp – varav ett på minuten 20 år efter debutalbumet. I februari är det premiär för Petters sprillans nya turné – ”En kväll med Petter” – en konserthusturné med helt nytt låtmaterial där vi tas med på Petters resa genom musiken, livet och alla känslor & element som tagit honom dit han är idag, ackompanjerat av en orkester.

→ Läs mer och köp biljetter här

ART 1280X720px 191204

ART på turné

I ett 90-minuter långt komiskt gräl som tar avstamp i en till synes helt vit tavla, lär vi känna tre vänner och hur deras känslor för varandra förändrats med tiden. Med en stor portion humor och stark lyhördhet för relationsdynamik skildrar Johan Rheborg, Per Andersson och Henrik Schyffert vänskapen mellan de tre medelålders männen, och vad deras relationer nästan obehindrat kan ta för utveckling i takt med att åren går och kommunikationen tryter.

→ Läs mer och köp biljetter här

Gadd 1280X720px 191204

GADD, HOPP & KÄRLEK på turné i vår

Eric Gadd har varit verksam artist i över 30 år, släppt massor av album, belönats med Grammisstatyetter, förärats med guld- och platinaskivor samt turnérat konstant. I början av december släpper Eric nytt material i form av EP:n ”GADD”, inklusive helt nya låten ”Frigolit”. I början av nästa år släpps dessutom ytterligare två EP:s och i mars beger han sig ut på turnén med namnet ”GADD, HOPP & KÄRLEK”. Premiären sker i Uppsala den 12 mars, därefter besöker han nio städer till, bland annat Malmö, Göteborg, Umeå och Luleå.

→ Läs mer och köp biljetter här

Snovit 1280X720px 191204

Snövit på Dansens Hus

Fredrik "Benke" Rydman sätter upp dansföreställningen Snövit på Dansens Hus i vinter, med premiär den 11 december. Snövit 2019 handlar om en kamp mot ålderdom, en kamp för att bli älskad, en kamp mot ensamhet, en kamp mot psykisk ohälsa. Det blir en hisnande resa in den digitala samtiden, tillsammans med Snövit, Instadrottningen och 7 influencers. Mirror mirror on the wall…

→ Läs mer och köp biljetter här

Arena Run 1280X720px 191204

Arena Run 2020

I årets häftigaste och garanterat roligaste lopp möts du och tusentals andra löpare av hinder och upplevelser i Sveriges nationalarena – Friends Arena!

Mellan start- och mållinjen tar du dig upp och ner för 6 våningar och över fler än 20 hinder. Loppet är utformat för att erbjuda en utmaning till både mer och mindre erfarna löpare.

Ta med familjen, kollegorna eller en kompis, känn gemenskapen och anta utmaningen i Sveriges största arena.

→ Läs mer och köp biljetter här

Lisa Nilsson HL 190212 1044

Kvinnan som är jag

Just nu är Lisa Nilsson aktuell med "Kvinnan som är jag" där Lisa berättar om sin resa från då till nu. Bland mycket annat gör hon upp med sin gamla 90-talsimage. Musik, sång och dans varvas med personliga berättelser och en stor portion humor. I vår åker "Kvinnan som är jag" på turné i hela landet!

→ Läs mer och köp biljetter här

Lassemaja 1280X720px CLEAN 191204

LasseMaja på turné

Bokserien om LasseMajas detektivbyrå är mycket populär och har prytt bokhandlarnas hyllor i inte mindre än 27 volymer sedan 2002. Hösten 2018 hade pjäsen ”LasseMaja och Hamletmysteriet”, av regissören Jonna Nordenskiöld och LasseMajas upphovsman Martin Widmark, urpremiär på Dramaten i Stockholm. Nu efter en kanonvår inför utsålda hus på Sveriges nationalscen besöker pjäsen 13 städer i Sverige under hösten och vinter 2019/2020!

→ Läs mer och köp biljetter här