John Lundvik

John Lundvik

John Lundvik är artist och låtskrivare med en rad prestigefulla fjädrar i hatten. Under två raka år har han tagit sig direkt till final i Melodifestivalen – i år vann han hela spektaklet med ”Too Late For Love” (som streamades hela 700 000 gånger på en dag), och 2018 tog han sig direkt till final och säkrade en plats i topp 3-listan med ”My Turn”.

Bokning & Press

Nu står det också klart att John Lundvik, tillsammans med den bejublade gruppen The Mamas, ger sig ut på vägarna under hösten 2019!

- Jag lever verkligen min dröm. Att få följa upp Melodifestivalen och det makalösa Eurovision-äventyret med mer ny musik och en egen turné känns helt fantastiskt! Att få gästa dessa fina städer i Sverige och dessutom få möjlighet att bjuda våra nordiska grannländer på konsert är så spännande. Jag är så stolt och glad över att The Mamas har valt att följa med mig även på denna resa. Teamkänslan vi har är svårslagen och helt ovärderlig! Hälsar John.

"My Turn" må vara John Lundviks första EP i eget namn, men med sin gedigna erfarenhet som både artist och låtskrivare har han bland annat skrivit musik till både filmer och TV-serier (t ex succéserien "Empire" och storslamen "Snabba Cash") arbetat med en rad både svenska och internationella artister, och fick av prins Daniel uppdraget att, tillsammans med Jörgen Elofsson, skriva bröllopsgåvan till det kungliga bröllopet – låten "When you tell the world you're mine".

I år representerade han Sverige i Eurovision Song Contest, och var också är en del av låtskrivarteamet bakom Englands bidrag ”Bigger than Us”. Med en helt ny EP i bagaget, ett gäng succéartade singlar och en imponerande femteplats i Tel Aviv finns det all anledning att fira under hösten.

Höstturnén går av stapeln den 1 oktober på Cirkus i Stockholm och besöker totalt 6 städer i Sverige och Norden.

Information
Längd 75 min, ingen paus,
Ingen åldersgräns.

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du undrar något eller vill boka John Lundvik