Ison & Fille släpper ny singel, offentliggör kommande album och åker ut på vårturné!

I december förra året fick Sverige ta emot nyheten att Ison & Fille var tillbaka med ny musik! Pengar var det första vi fick höra från duon, en låt om pengars makt över människor. Nu fortsätter de med att släppa singeln Vinnare feat. Cherrie och Imenella, samtidigt som de gör sig redo för ett gäng exklusiva gig på utvalda platser under våren.

Låten ’Vinnare’ handlar om att stå som vinnare, där man befinner sig i livet och som den man är, oavsett förutsättningar eller utgångspunkt. Att vara en vinnare ska inte vara något självcentrerat och tävlingsinriktat, utan något inkluderande som inspirerar flera och mera. 

Idag står det också klart att Ison & Fille släpper deras sjätte album som har release den 24 maj! I samband med albumreleasen åker duon ut på vårturné, och de tar med sig både musik från bak i tiden, så väl som helt nytt material som aldrig tidigare spelats live.

Senast Ison & Fille äntrade scenen inför publik var den 13 oktober 2017, då hiphopduon genomförde en bejublad jubileumskonsert för ett utsålt Vasateatern i sin debutplattas minne - Vår Sida Av Stan (2002).

– Det är alltid en mäktig känsla inför varje nytt albumsläpp, men denna gång är det fem år sen sist och det känns som mycket har hänt sen dess för oss både privat och musikaliskt, så det känns extra fett denna gången att få dela med oss av vad vi jobbat på den senaste tiden, hälsar Ison & Fille.

 

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Ison & Fille.

Bokning och frågor: info@blixten.se
Press: press@blixten.se
Pressbilder

 


Texten uppdaterad: 2019-02-01