Om Blixten & Co

Vi på Blixten & Co brinner för det som händer på och bakom scenen!
Sedan starten 2006 har vi producerat allt från oförglömliga konserter, spännande föreställningar, roliga humorshower, svettiga klubbkvällar, operaföreställningar i kalkbrott till kreativa dansföreställningar, intima akustiska spelningar och mycket mer.

Vi är ett nyfiket företag som utmanas av att skapa spännande sätt att uppleva musik, teater, humor, festival och musikal. Vi är stolta över att jobba med svenska och utländska artister – de folkkära såväl som de nya stjärnorna. Tillsammans med dem och vårt duktiga team skapar vi den bästa underhållningen som enligt oss upplevs bäst på scen!

På vår hemsida kan du tryggt och lätt hitta info om och handla biljetter till våra evenemang. I våra sociala medier kan du följa senaste nytt från våra aktuella artister och produktioner. Vill du ta del av förköpserbjudanden och förhandsinfo rekommenderar vi dig att gå med i vår kundklubb. 

På Blixten & Co tar vi vår ledande position i underhållningsbranschen på största allvar.
För oss är jämställdhet en viktig fråga och vi jobbar aktivt med att bli bättre. Sedan 2014 är vi stolt huvudsponsor och samarbetspartner till Popkollo, som jobbar för att unga tjejer och transpersoner ska få en självklar plats inom musikens värld.