Veronica Maggio

Veronica Maggio

Att Veronica Maggio är Sveriges livedrottning är ingen hemlighet - och nu är hon tillbaka med nytt material! Den 28 juni inleder hon en festivalturné på Kirunafestivalen. Därefter fortsätter resan vidare ut i landet där hon besöker Skellefteå, Helsingborg, Karlskrona, Gotland, Norrköping, Östersund och Arvika. Även Norge och Finland finns med i turnéplanen. Grattis alla musikälskare!

- Förra sommaren var hemsk. Vi gjorde bara ett par spelningar. I sommar tänkte jag ta igen det med en riktig turné. Längtar redan ihjäl mig efter att få spela ny musik i sommarnatten med bandet!, hälsar Veronica.

Veronica har sedan debuten 2006 höjts till skyarna av journalister och fans, vunnit alla priser som går att vinna (flera gånger om till och med) och nått otroliga kommersiella framgångar med sina fem kritikerrosade album. Hon är utan tvekan en av Sveriges absolut största artister och det är ingen hemlighet att hon är vårt lands livedrottning.

”Kurt Cobain” släpps den 22 mars och är den första singeln från det kommande albumet som delas upp - med den första halvan innan den stundande sommaren och hela albumet till hösten.

Den 28 juni inleder Veronica sin sommarturné i Kiruna, därefter åker turnébussen vidare ut i Sverige men även förbi både Norge och Finland.

Veronica Maggio har gjort segertåg genom Skandinavien med sitt senaste album "Den första är alltid gratis”, vilken är det femte i ordningen och innehåller bland annat de platinasäljande singlarna "Den första är alltid gratis", "Vi mot världen" och "Dom sa!”.

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka en artist.

Bokning och frågor kontakt-b2b@blixten.se
Press press@blixten.se

Pressbilder

Boka Veronica Maggio

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi till er snarast möjligt. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall!

 

Dina uppgifter
Typ av tillställning
Önskar ni ytterligare hjälp?