Uno Svenningsson

Uno Svenningsson

Uno Svenningsson åkte under både våren och sommaren 2018 ut på en bejublad och näst intill slutsåld Sverigeturné. Det var efter hans medverkan i TV-programmet ”Så mycket bättre” under 2017 som raketstartade en comeback utav rang – och som ledde upp till ett rykande färskt albumsläpp.

Det var i början av februari 2018 som Uno gav ut sin skiva "Andras sånger" bestående av alla Unos tolkningar från "Så mycket bättre" men även tolkningar av låtar tillhörande bland andra Håkan Hellström och Olle Ljungström. Det blev också startskottet för Unos första inomhusturné sedan 2005, som från premiären i Malmö den 8 februari möttes av jubel och hyllningar från så väl press som publik.

Unos comeback-turné våren 2018 skrällde så det visslade om det och det råder ingen tvivel om att Uno Svenningsson befinner sig i vad som skulle kunna vara absolut toppform.

Planerar att släppa nytt material våren 2019.

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka en artist.

Bokning och frågor kontakt-b2b@blixten.se
Press press@blixten.se

Pressbilder

Boka Uno Svenningsson

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi till er snarast möjligt. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall!

 

Dina uppgifter
Typ av tillställning
Önskar ni ytterligare hjälp?