Titiyo

Titiyo

Titiyo är Sveriges popdrottning. Boka henne till ditt företagsevenemang idag för elegant och folkkär underhållning med hög standard.

Som en av pionjärerna bakom modern soulpop i Sverige är det i år nästan 30 år sedan Titiyo solodebuterade på superhippa labeln Telegram. Hon har samarbetat med artister som Jocke Berg, Peter Svensson, Kleerup och Goran Kajfeš, och har hunnit släppa hela sex fullängdare under eget namn.

Under sommaren 2018 gjorde hon sitt enda publika gig inför ett näst intill slutsålt Mosebacketerrassen och kort därpå gav hon ut nya singeln "Som ingenting".

Titiyos drömska scenspråk trollbinder vilken publik hon än spelar för, och är nu högaktuell med en vårturné under 2019.

“Jag försöker tänka utanför någon slags box, och utanför hela konsert-ramverket. Jag känner att jag kan kommunicera med min publik på ett nytt sätt med de här svenska texterna. Det har liksom lett upp till det här, utmaningen i att för första gången göra någonting åt ett personligt håll “

— Titiyo

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka en artist.

Bokning och frågor kontakt-b2b@blixten.se
Press press@blixten.se

Pressbilder

Boka Titiyo

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi till er snarast möjligt. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall!

 

Dina uppgifter
Typ av tillställning
Önskar ni ytterligare hjälp?