Suzi P

Suzi P

Blott 16 år har Suzi Pancenkov från Helsingborg gjort sig ett namn och fått engagerade fans via Instagram och Youtube där hon gjort virala tolkningar och mashups på Sveriges bästa hiphoplåtar. Hon släppte nyligen debutsingeln Shunon som snart har en miljon lyssningar på Spotify och Youtube. ‪Den 3 maj följde hon upp med singeln Flax, skriven av Suzi och producerad av Can "Stress" Canatan. Likt debuten är det en rytmisk hiphop/poplåt med latinoinfluenser.
 

Suzi P sjöng alltid mycket hemma, men till en början bara bakom stängda dörrar. För två år sedan pushade systern Suzi att sjunga i en livesändning på Facebook när idolen Linda Pira gick online. Det var först efter Lindas uppmuntran Suzi tog steget och vågade lägga upp sina covers. Hon var en av de första tjejerna som gjorde rap covers på Instagram och ordet spred sig snabbt bland Sveriges hiphop-elit. Idag har Suzi ett brett kontaktnät och har även gästat flera artister live på scen, däribland Cherrie.

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka en artist.

Bokning och frågor kontakt-b2b@blixten.se
Press press@blixten.se

Pressbilder

Boka Suzi P

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi till er snarast möjligt. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall!

 

Dina uppgifter
Typ av tillställning
Önskar ni ytterligare hjälp?